Поширани яйца - за закуска, обед или вечеря - предястие или основно

Сити кулинар
31.07.2020 | 10:44 ч.

Продукти:

яйца
нарязани на ситно зеленчуци
подправки
олио
 
Приготовление:
В дълбока купичка слагате лист найлоново фолио, правите вдлъбнатина и капвате малко олио, поръсвате от зеленчуците и чуквате яйцето. Пазете жълтъка да не се спука. Върху него слагате още малко от зеленчуците. Стягате фолиото и завързвате с конец.
По желание можете да добавите и мръвка.
В тенджера сипете вода и след като заври пуснете в нея яйцата. Гответе 4 - 5 минути или малко повече , в зависимост колко течен искате да е след това жълтъка.

Коментирай

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

  Лекарят пита родилка:

- Кой е бащата?
  Тя:
- Не знам, беше с маска...
АРХИВ | изберете две дати