Ремонтите и въздуха в Русе обсъждаха русенци в приемната на Алисе Муртезова

Русенци питат
27.01.2020 | 16:29 ч.

Общинският съветник от групата на ПП ГЕРБ Алисе Муртезова проведе приемен ден заедно с колегата си от местния парламент д-р Кристиян Иванов. В част от срещите с граждани се включи и народният представител от  ГЕРБ Пламен Нунев.

Общинските съветници разговаряха с русенци и жители на общината, които споделиха проблеми и въпроси от различно естество, включително и конкретни предложения, свързани с развитието на града.

Старите 30-годишни автобуси, които са опасни и замърсяват въздуха в Русе, бяха една от поставените теми от русенци. Освен това те се интересуваха на какъв етап е асфалтирането на 1/3 от улиците и тротоарите в града. Чистотата в междублоковите пространства, миенето на малките улици и обществени сгради, газифицирането на малки населени места, както и наболелият въпрос с чистотата на въздуха, бяха разисквани по време на срещите с граждани.

Група ученици, представени от Габриела Георгиева, поискаха от Алисе Муртезова да организира Дни на отворените врати в лечебни заведения в града, за да се запознаят отблизо с работата на медицинските специалисти. Както вече писахме, един от основните въпроси от първата приемна на общинския съветник беше свързан именно с изучаването на специалност Медицина в РУ „А. Кънчев“.

Алисе Муртезова и д-р Кристиян Иванов благодарят на активните русенци и призовават гражданите да са все така заинтересовани от бъдещето на нашия град.  

 

dp

 
Печатни издания

       

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Не знам за КОВИД-19, но ако вземат да ни правят психотестове,

доста хора ще изгърмят

 

АРХИВ | изберете две дати