Ръководителят на МГЕРБ - Русе бе избран за участие в програмата "Млади политици на изборни длъжности" на Европейския комитет на регионите

Политика
26.06.2020 | 12:24 ч.

Общинският клубен ръководител на МГЕРБ - Русе Георги Кръстев бе избран за участие в програмата "Млади политици на изборни длъжности" на Европейския комитет на регионите. След оспорвана конкуренция от 600 кандидати, сред които и кметове на големи градове в ЕС, младият политик от Русе си извоюва място в програмата, след като отговаря на редица въпроси на английски език относно Кохезионната политика и структурните фондове на ЕС. Именно темата за кохезионната политика е тази, която Георги Кръстев ще обсъжда по време на участието си в програмата.


Форумът ще разгърне капацитета на участниците по посока на европейските програми и ще бъде една силна връзка в отношенията на местните региони и централното ниво в европейския комитет към Европейския съюз. Студентът по право ще присъства и на европейската седмица на регионите в Брюксел в периода 5-21 октомври 2020 г. 

 
Печатни издания

  

   

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати