Русе: Испански песни и ритми разтърсиха Доходното за финал на Любов и вино

Култура
17.02.2015 | 16:38 ч.

Концерт-спектакълът „Испанска любов” беше финалното събитие на Арт салона „Любов и вино” в Русе. То се проведе вчера, а в него се включиха младите изпълнители от вокална група „Нова музика”Горна Оряховица, балет „Калина”Горна Оряховица и балет „Импулс” – към ОМД- Русе, като организатор беше Младежкият дом. Час и половина в препълнената зала на Доходно здание изпълнителите нажежиха сцената с песни и танци от Испания. Автор на спектакъла е ръководителят на „Нова музика”Аделина Колева. Сред изпълнителите в концерта беше Богомил Боневучастник в X Factor, както и русенските носителки на много първи места, с участията си в международни конкурсиМирела и Пресияна Димитрови.

В края на концерта участниците получиха кошница с цветя от кмета на РусеПламен Стоилов, а те на свой ред благодариха за гостоприемството на него и на Мариан Савовдиректор на ОП „Русе Арт”, с когото имат дългогодишни професионални отношения.

Както вече е известно, Арт салонът „Любов и вино” беше организиран от ОП „Русе арт“, ДТ „Сава Огнянов“, Съюза на българските художнициРусе, Община Русе и фондация „Русеград на свободния дух“ и Общинския младежки дом. Снимки: Цветомир ЦВЕТАНОВ

Коментирай

Petar
18.02.2015 | 01:25 ч.
Samo smehni samodeini iziavi v uj evropeiskia Ruse.Mladejkiat dom obira vsichki vazmojni finansirania chrez absolutno zinichnite sazdadeni ot samite rabotehti na htad v mladejkia dom sdrujenia. E, tova , ne e zloupodreba, ne e li konflikt na interesi.Dokoga!!!!
 
Печатни издания

  

   

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

- Може да е умна,

пък да не го показва?

- А може да е тъпа

и да не го крие!

АРХИВ | изберете две дати