Русенец боксира на „Златен гонг” в Скопие

Спорт
09.11.2011 | 17:04 ч.

 

Русенецът Айрин Исметов замина с националния отбор на България по бокс за мъже за Скопие, Македония, където утре стартира традиционният международен турнир „Златен гонг”. Възпитаникът на треньора Кънчо Георгиев в „Дунав” ще излезе на ринга в категория до 60 килограма. В тазгодишното 41-во издание на надпреварата участие ще вземат състезатели от 11 държави - България, Албания, Хърватия, Тунис, Босна и Херцеговина, Испания, Румъния, Италия, Словения, Молдова и домакините Македония. До последно организаторите на „Златен гонг” водили преговори и със съставите на Русия, Украйна, Чехия, Сърбия и Куба. Турнирът ще се проведе в Спортен център „Борис Трайковски”.

Преди малко повече от месец Айрин Исметов се представи достойно на световното първенство за мъже в Баку, като в първата си среща смачка представител на Индонезия, но след това загуби в оспорван мач по точки от световния шампион в категорията Доменико Валентино от Италия.

Междувременно късно вчера в Пазарджик стартира турнирът по бокс за Купата на България за младежи до 19 години. На ринга ще се качат около 150 състезатели.

 
Печатни издания

  

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати