Русенки сред най-точните в стрелбата с пистолет на Републиканското на МВР

Общество
03.07.2020 | 12:37 ч.

Републикански преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР, финална част, се проведе от 2 юли до днес в гр. Варна. 25 отбора от служители на МВР в подразделения на вътрешното ведомство от цялата страна премериха бързина, точност и прецизност в стрелбата. Републиканският преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР се организира и провежда на основание „Специализираната методика по стрелкова подготовка на служителите на МВР” и утвърдения Спортен календар на Спортна асоциация – МВР. Организатори: „Спортна асоциация – МВР”, ОД МВР - Варна, Централен спортен клуб „Стрелкова асоциация МВР” и ЦБПС при АМВР.

Русе представиха 6 служители - 5 от ОДМВР-Русе и един от ТЗ БОП – Русе.

В оспорваните битки, при ожесточена конкуренция, русенските състезатели се класираха за финалите и влязоха в челните места.  

При жените в отборното класиране, тимът Людмила Пенева от ОДМВР – Русе и Венета Сорева от ТЗ БОП – Русе, отново се наредиха сред най точните жени - стрелци, като се класираха на 4 място.

В комплексното класиране, сред 25-те участващи отбора, русенските служители на МВР се представиха достойно в турнира и влязоха в първата десетка, като завоюваха 8 позиция.

 

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

  Лекарят пита родилка:

- Кой е бащата?
  Тя:
- Не знам, беше с маска...
АРХИВ | изберете две дати