Ще следят осъдени по гласа, с радиочестоти и сателит

Общество
16.06.2015 | 08:57 ч.

 

Електронно наблюдение няма да се прилага при непълнолетни под 16 години, както и спрямо лица, страдащи от заболявания, които са несъвместими с подобно третиране. Изрична забрана в този смисъл е включена в проекта за промени в Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража (ЗИНЗС), който Министерството на правосъдието публикува за обществено обсъждане.
    В законопроекта се предлага нова част пета, озаглавена „Електронно наблюдение“.
Чрез него ще се осъществява контрол върху местонахождението, движението и поведението на определени лица, изпълняван чрез три способа:
 

система за гласово разпознаване;

радиочестотно наблюдение;

сателитно наблюдение.

 
Гласовото разпознаване е биометрична технология за идентификация на човек по произнесени от него думи и фрази. Радиочестотното наблюдение е потвърждаване на местонахождението, като се регистрира присъствие/отсъствие на определените в присъдата места и часове. Сателитното наблюдение е технология за установяване на моментното местонахождение и движението на някого чрез система за глобално позициониране, коментират от министерството.
     Електронно наблюдение ще се прилага спрямо осъдени, изтърпяващи наказание в затворническо общежитие от открит тип при общ режим, и спрямо лица с наложени пробационни мерки „задължителна регистрация по настоящ адрес” или „ограничения в свободното придвижване”.
    Срокът, за който ще се прилага електронното следене е различно определен за различните категории лица. Спрямо лишените от свобода то ще се прилага за времето, през което те работят или нощуват извън затворническото общежитие. За лицата с наложени пробационни мерки „задължителна регистрация по настоящ адрес” или „ограничения в свободното придвижване”, електронното наблюдение ще е за срок от два до шест месеца с възможност да се продължи еднократно до шест месеца, но общо не повече от една година. Проектозаконът предвижда и промяна в изискванията за заемане на длъжността началник на затвор. Сега на този пост може да бъде назначаван само юрист с не по-малко от 5 години юридически стаж или стаж в системата на затворите, пробационните служби, МВР и др.под., както и с не по-малко от три години управленски опит в системата на държавното управление. През последните години все по-малко юристи, отговарящи на тези изисквания за управленски опит, кандидатстват за тази длъжност, което значително затруднява организацията и управлението на определени затвори. Затова проектът предвижда възможност, при липса на кандидати с висше юридическо образование, за началници на затвори или на затворнически общежития, да се назначават хора с друго подходящо висше образование, които отговарят на изискването за поне три години управленски опит в системата на държавното управление. Същите са и условията за началниците на областните служби „Изпълнение на наказанията“.
    Поправителните домове за непълнолетни престават да съществуват като отделна самостоятелна структура, а като подразделения към затворите.

         

Коментирай

Раличка от Враца
10.03.2023 | 22:48 ч.
Мирена Йорданова е првъртяла и следи съученички по света. Мирко не я задоволява... https://advokatyordanova.com/
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
20.11.2020 | 23:25 ч.
ДА ЖИВЕЯТ ЮДЕЙСКИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИ СВИНИ ОТ САЩ. ДАНО ДОЙДАТ КИТАЙЦИТЕ ДА НИ ОСВОБОДЯТ, ЗА ДА СЕ НАУЧАТ ВСИЧКИ ДА ЯДАТ ОРИЗА С КЛЕЧКИ ЗА ЗЪБИ ! - БЯХ ЧЕЛ, ГЛЕДАЛ ЗА ДРУГАРИТЕ ХИТЛЕРИСТИ, ПОСЛЕ ИЗПИТАХ ДРУГАРИТЕ КОМУНИСТИ И СЕГА СЕРА НА ЮДЕЙСКИТЕ СВИНИ ДЕТО НИ ЗАРОБИХА ! СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ВРАЦА http://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?p=knigi
мърляви и бедни курви
06.10.2020 | 11:37 ч.
Михаил Чапканов е чукал мърлявата курваСмилена Татарска в замирисалата си квартира на Стара Загора и преследват Красимира от злоба. Смилена е бедна банкерска смрад. Тази мърлява курва я въргалят всякакви селяни.
уродите от ПМГ Враца
06.10.2020 | 10:04 ч.
Данаил никога не се е запознавал със семейството на Красимира. Ммомичето е гледало да се отдели от тях и да не се виждат повече.
уродите от ПМГ Враца
06.10.2020 | 10:01 ч.
https://www.pinterest.com/danail0779/_saved/ Този урод преди повече от 15 години е досаждал на Красимира в ПМГ Враца и от тогава не я оставят намира. В България лъжат, че са й приятели и няма друг на този свят освен тях, за да я следят и тероризират. Красимира не ги е понасяла. https://www.pinterest.com/krasimirark/_saved/ Това момиче не е понасяло Данаил и компанията му.
сателитни терористи
05.10.2020 | 21:49 ч.
Кривокраката Деница и останалите уроди са си скрили снимките в нета да не ги видите кои са и колко са недъгави. Тази Деница не прилича на нищо наживо. Мирена ще ви отведе към тайнствените звукови атаки от сателит. В нета заблуждават с грим и фотошоп, а наживо са уроди и даже вече и снимките са си махнали да не ги видят хората.
недъгавата Деница от Б клас
05.10.2020 | 21:21 ч.
Пишете на Мирена Йорданова да ви покаже снимки на кривокраката Деница от класа им и останалите, които следят Красимира и я принуждават да изпълнява каквото й казват. Мирена знае кой стои зад сателитните, звукови атаки по света. Това са всички сателитни собственици.
умират от злоба
05.10.2020 | 21:04 ч.
Красимира е умна жена, а Мирена и Смилена са злобни курви. Момичето не може да се оттърве от тях откато са завършили ПМГ Враца. Смилена е толкова долнопробна и злобна курва...Всички сте я минали! Пълен боклук е и е супер злобна!
нагли курви от Враца
05.10.2020 | 20:22 ч.
Гнусната курва Смилена Татарска събира отрепки да говорят на Красимира, че я "сръби пичката" и други от сорта докато отвратителната курва спи с всички. Запомнете боклука Мирена Йорданова. По-голям боклук от тази няма. Нагла и тъпа курва. Изреждат се на гнусната курва Смилена и следят Красимира от злоба.
врачански шизофреници
05.10.2020 | 18:57 ч.
Пишете на Михаил Чачпканов от Стара Загора да ви каже как въргалят тъпата курва Смилена Татарска и следят Красимира по света от злоба. https://www.elmaz.com/zapoznanstva/screen/profile&uid=2224017 този е един от многото въргаляли тъпата курва Смилена от Враца
простата курва Смилена от Враца
05.10.2020 | 18:04 ч.
Смилена Татарска е супер гнусна и проста курва и кара простаци да тероризират Красимира. Момичето е образовано и работи в международна среда, а гнусната курва я следи да й прекъсва връзките и да я тероризира. Преди 15 години са завършили, но простата курва Смилена я смята за собственост.
сателитни терористи
05.10.2020 | 16:38 ч.
Смилена Татарска е супер гнусна курва и спи с такива като Михаил Чапканов. Красимира няма общо с тях. Този клас е психично болен и злобен.
става въпрос за сателитно следене и гласов терор от шизофреници
05.10.2020 | 16:21 ч.
Долнопробните курви лъжат в България, че са били близки на Красимира, за да я следят по света и да й разбиват живота. Всичко ще излезе на бял свят. Красимира никога няма да се види с тези ненормални.
шизофрениците зад завуковите атаки са описани тук
05.10.2020 | 14:58 ч.
Данаил Начев е грозен шизофреник и стоят зад мистериозните звукови атаки. Тези изроди прикриват парламентите.
Данаил във Враца е бил беден и грозен и не е спал с жени
05.10.2020 | 14:21 ч.
Данаил е бил много грозен и преди да стане програмист не е имал гаджета. Следи съученичката си Красимира откакто са завършили ПМГ и я тероризират. Красимира не ги понася и не иска общо с тях. Този изрод е превъртял.
врачакси уроди
05.10.2020 | 13:44 ч.
https://www.pinterest.com/danail0779/_saved/ Този урод преследва съученичката си Красимира откакто са звършили ПМГ Враца. Тя не го е желала сексуално и не е понасяла компанията му.
врачанаски боклуци
05.10.2020 | 13:38 ч.
Мирена е долнопробна курва от Враца, която събира проста сган да говорят на Красимира, че е 'тъпа мома', но от друга страна я 'сръби пичката'...Момичето пътува и има връзки по света, а този боклук я следи да й разбива живота.
врачанска сган
05.10.2020 | 13:29 ч.
Долнопробната курва следи Красимира 8 години да й разбива връзките по света и да я прибира на Враца, а в България спекулира с детето си. Мирена и Красимира се мразят и в България Мирена лъже, че Красимира е луда. Красимира е мечтала да пътува, а в България Мирена манипулира сганта с детет си.
врачанска сган
05.10.2020 | 13:19 ч.
https://advokatyordanova.com/ Този боклук събира проста сган повече от 8 години да унижават Красимира 24/7, че е 'самотно говно' и други вулгаризми от сорта. https://www.pinterest.com/krasimirark/_saved/ Това момиче е следено от злата адвокатка 24/7.
поредната жалка, врачанска история на шизофреници
05.10.2020 | 12:16 ч.
Това е един много смешен клас от ПМГ Враца, на който Мирена Йорданова е тартора. Слагала им е прякори и си имат 'гъза', 'дивака'...Същата е спала с трима от тях на име Станислав, Борислав и накрая е родила от Мирослав, а приятелката й Смилена от същия клас ги минава наред. Тесногръди и прости са и и тероризират Красимира понеже не ги е харесвала. Смятат се за повече от нея.
уродите от Враца
05.10.2020 | 10:40 ч.
https://advokatyordanova.com/ Този боклук не си е сбъднал мечтите си и тероризира съученичката си Красимира. Преди 15 години са завършили ПМГ Враца и не оставят момичето да си живее живота. https://www.pinterest.com/krasimirark/_saved/ Тя си сбъдва мечтите по света, а злобната адвокатка я преследва със селяни.
ненормалната курва Смилена
04.10.2020 | 16:37 ч.
Това момиче е интелигентно с пари и не излиза с прости курви като Смилена Татарска. Нямат общо от 15 години. https://www.pinterest.com/krasimirark/_saved/
жалки са ви курвите селски и мизерни
04.10.2020 | 16:29 ч.
Смилена е долнопробна и зла курва и следи Красимира 10 години на Карибите да я унижава, че е по-умна и хубава от нея. Смилена е долнопробна и бедна курва и си излива комплексите върху Красимира 24/7. Ненормални и зли курви! Бедна и проста курва е Смилена и си запълват времето с Красимира.
Смилена е мизерна банкерска курва
04.10.2020 | 16:03 ч.
Смилена Татарска е мизерна, банкерска курва и следи Красимира 10 години по света. Всички знаят какви са заплатите в банките. Мизерната курва е откачила от злоба и следи съученичката си 24/7. https://www.zaplatomer.bg/salaryinfo/banki Татарска е мизерна курва и тероризира съученичката си!
Смилена Татарска от Враца е ненормална курва
04.10.2020 | 11:44 ч.
Красимира е с това момче и няма общо с тъпата курва Смилена Татарска от 15 години. Завършили са ПМГ Враца преди 15 години. Обадете се на баща й Георги Татарски да кажете как се изреждате на Смилена Татарска. https://www.linkedin.com/pub/dir/Burak/Aydemir
жалко общество втора ръка
03.10.2020 | 18:12 ч.
В България жените ви са 10-та употреба като колите, които карате. Жалка нация! Не знаете от кой са ви децата и имате смелостта да следите и тероризирате жени като Красимира. Следете простите си курви като Смилена Татарска. Пародия на общество!
простата курва Смилена Татарска от Враца
03.10.2020 | 16:21 ч.
Тъпата курва е спала с тези по-долу и има още десетки. От 10 години 24/7 се занимава с Красимира от злоба. Злобна и тъпа курва. https://bg-bg.facebook.com/chapkana https://bg-bg.facebook.com/ivan.bojkov.5 https://alumnius.net/sofia_university_st_-446-year-2009#id99132837 bg.linkedin.com › ivan-ivanov-a694375a
ЗЛОБНИ КУРВИ ДА СИ ГЛЕДАТ КОПЕЛДАЦИТЕ СЕЛСКИ
03.10.2020 | 16:04 ч.
СМИЕЛЕНА ТАТАРСКА Е ЗЛОБНА И ПРОСТА КУРВА И СЛЕДИ КРАСИМИРА 10 ГОДИНИ. РОДИЛА Е ТЪП КОПЕЛДАК И С НЕГО СПЕКУЛИРА. ПРОСТАТА КУРВА СПЕКУЛИРА С КОПЕЛДАКА СИ! ДОЛНОПРОБНАТА КУРВА СПЕКУЛИРА С ТЪПОТО СИ КОПЕЛЕ!
Смилена Татарска е родила копелда
03.10.2020 | 15:50 ч.
Смилена Татарска е родила копелдак и преследва Красимира от злоба. Злобната и гнусна курва е родила копелдак и се занимава с Красимира 24/7. Завършили са ПМГ преди 15 години и не оставят Красимира намира понеже гнусната курва има копелдак.
тъпата курва Смилена Татарска
03.10.2020 | 13:18 ч.
Следят и тероризират Красимира заради общата курва Смилена Татарска и приятелите й. Смилена спи с отрепките в България и си изливат злобата върху Красимира.
тъпата курва Смилена от Враца
03.10.2020 | 12:49 ч.
Общата курва Смилена Татарска преследва това момиче, което от 15 години няма общо с тях. Нито се виждат, нито си пишат. https://www.pinterest.com/krasimirark/_saved/
Смилена Татарска е долнопробна курва
03.10.2020 | 12:32 ч.
Смилена Татарска е долнопробна курва и е разбила живота на съученичката си Красимира. Момичето не е искало да излиза с тази пропаднала курва и 15 години не може да се оттърве от този боклук. Смилена умира от злоба, че Красимира пътува по света и не я оставя намира. Врачански боклук!
прости курви
03.10.2020 | 11:41 ч.
Обадете се на Мирена Йорданова да пиете с тях. Смилена Татарска е обща курва и ще я минавате наред. Завършили са ПМГ Враца преди 15 години и са вманичени по съученичката си Красимира, която си сбъдва мечтите по света, а простите курви в България са общи. Ще ви разкажат къде се събират за гласовия терор от сателит. Имате новина!
сателитни шизофреници
02.10.2020 | 11:30 ч.
Мирена и останалите долнопробни курви събират простаци да обиждат красимира, че е "парцал", "кръжа", "говънце"...Момичето е образовано и интелигенто и в българия не се вижда с никой. Тези хора са зад звуковите атаки. В България Мирена излиза със Смилена, която спи с всички мъже и следят Красимира, за да не забогатее по света. Момичето не е долнопробна курва като тези селянки зли. Красимира се вижда с чужденци, а злите селянки от злоба я следят.
сателитни шизофренички
02.10.2020 | 11:12 ч.
Тези тъпи курви в България лъжат, че са били близки с Красимира и Красимира е за лудницата. Истината е, че момичето си сбъдвамечтите по света, а тези злобни курви я следят и тероризират. Смилена я минават наред в България и е озверяла от злоба, че Красимира пътува.
долнопробна курва
02.10.2020 | 10:55 ч.
Този боклук спи с всички и тормози красимира откакто са завършили училище. Простата курва я следи с простаци да я тероризира. МВР крие простите курви от злоба понеже Красимира пътува. Смилена е проста курва, но се има за много умна и красива и тормози Красимира от ПМГ насм. Smilena Tatarska - Supervisor Operations Card ... - LinkedIn bg.linkedin.com › smilena-tatars... - Превод на страницата View Smilena Tatarska's profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Smilena has 1 job listed on their profile. See the complete profile on ... Bulgaria - ‎Supervisor Operations Card Payments Department - ‎Piraeus Bank
врачански курви прости
02.10.2020 | 10:24 ч.
https://advokatyordanova.com/ Долнопорбната курва следи съученичката си Красимира 10 години 24/7 по света и я прибира насила на Враца от злоба, че момичето пътува по света. Този боклук е събрал сган и ги кара да унижават Красимира 24/7. Момичето не ги е понасяло в училище и не е искало да е в компанията им.
СЛИВЕНСКИ ЦИГАНИ И ПЕДЕРАСИ ГНУСНИ
01.10.2020 | 22:07 ч.
СЛИВЕНСКИ ЦИГАНИ И ПЕДАЛИ ГРОЗНИ
сливенски педали прости
01.10.2020 | 22:06 ч.
https://bg.linkedin.com/in/nikolay-d-nikolov Този сливенски педал е искал анален секс от Красимира преди 10 години и я преследват 24/7. Този педал прост не е оставял момичето намира 10 години.
простата курва Смилена Татарска от Враца
01.10.2020 | 21:08 ч.
Смилена Татарска е долнопробна курва и нарича момичето "коза" и още куп глупости в този селски, български стил. Това момиче е инженер с 4 езика и не живее в България. Преди 10 години са изгубили всякаква връзка, но простите курви от Враца се занимават с момичето 24/7. https://www.pinterest.com/krasimirark/_saved/
това са уродите от Враца
01.10.2020 | 20:09 ч.
Този боклук стои зад звуковите атаки. 10 години тормозят съученичката си Красимира, която не ги е понасяла и не е искала да излиза с тях. Момичето пътува и е щастливо, а този боклук 24/7 се занимава с нея. https://advokatyordanova.com/
българия ражда шизофреници
01.10.2020 | 15:26 ч.
Смилена е родила копеле и кара селяните да говорят на Красимира, че я "сърби пичката"...Сателитно следене от шизофреници и радиочестотен терор. Питайте шизофрениците как стават копелетата без секс.
България ражда шизофреници
01.10.2020 | 14:41 ч.
Красимира 10 години е следена от слабоумни шизофреници, които спят с общи курви като Смилена Татарска и в същото време унижават Красимира, че е мома и най-нагло й режат връзките с чужденците, с които излиза, за да стои сама. Момичето е много интелигенто и обикаля света. Широкоскроена е и навсякъде си намира приятели.
Данаил е психично болен селянин от Враца
01.10.2020 | 14:05 ч.
Данаил е психично болен и Красимира не е могла да стига до оргазъм понеже е грозен и преди 12 години го е изоставила, а той я преследва да я тероризира и да я прибира на Враца, за да не е с друг мъж и да пътува по света.
врачански говеда и уроди
01.10.2020 | 12:09 ч.
https://bg-bg.facebook.com/polya.nacheva Говедото отгледало Данаил Начев, който 15 години тероризира съученичката си Красимира.
Дидко убавеца
01.10.2020 | 11:29 ч.
Данаил Начев е психично болен и 15 години тероризира съученичката си Красимира, която не е искала да спи с него. https://www.facebook.com/vmware/posts/satellite-harassment-and-sound-attacks-5-yearshttpswwwfacebookcomdnachev/10155689703570974/
Дидко убавеца
01.10.2020 | 11:17 ч.
Дидко убавеца съм и съм зад звуковите атаки. Живея на последната спирка на тролея във Враца и съм най-убавия мъж на света.
Дидко убавеца от комплекса на Враца
01.10.2020 | 11:15 ч.
Аз съм Аидко хубавеца и 15 години следя красимира да я тероризирам. Побъркваме я с радиовълни понеже съм красив и умен врачанин отгледан като скот в комплекса. https://www.flickr.com/photos/dnachev аз съм зад звуковите атаки понеже съм красавец. https://www.pinterest.com/danail0779/_saved/ Най-красивия мъж съм и съм зад звуковите атаки.
бваноразвиващи се курвички сме
01.10.2020 | 11:01 ч.
Бавноразвиващи се курвички сме и 10 години следим Красимира на Карибите да й се хвалим кой ни е чукал. Смайли й напомня как всички са я чукали в студентски град да си спомни, че Смайли е желана курвичка. 24/7 напомняме на Красимира какви бавноразвиващи се курвички сме.
Деница Димитрова Б клас Враца
01.10.2020 | 10:48 ч.
Скрила съм си снимката, за да не ми гледат кривите крака и плешива глава и се правя на умна красавица. Можете да питате Миренка какви прекрасни красавици сме. Ние сме най-красивия и умен клас на света. https://advokatyordanova.com/
жалки курви ни следят със сателити и ни говорят
30.09.2020 | 22:26 ч.
Смилена е жалка и проста, банкерска курва, която следи Красимира 10 години със сателит 24/7 от злоба. Жалката курва в България няма какво да прави и наблюдава съученичката си, за да й разбие живота. Докъде са стигнали селските курви в България...Смилена е шизофренична курва. Курво, няма кой да те чука ли?
пропаднали курви
30.09.2020 | 19:14 ч.
Михаил Чапканов е чукал простата курва Смилена Татарска в квартирата си на Стара Загора и следят Красимира понеже има пари и пътува. Смилена е карала Красимира да спи с някакъв пропадлък с прякор пилето от компанията на простия Чапканов.
мизерни и нагли курви
30.09.2020 | 16:42 ч.
Смилена Татарска е злобна, мизерна курва. https://www.zaplatomer.bg/salaryinfo/banki
жалката курва Смилена Татарска
30.09.2020 | 16:36 ч.
Смилена Татарска е бедна и злобна курва и има сериозни психически отклонения. Живяла е в мизерни квартири с Мирена Йорданова и следи Красимира понеже момичето пътува и има пари. Бедна банкерска курва. По банките се взимат ниски заплати с изключение на топ позициите. останалите са мизерни селянки. https://bg.linkedin.com/in/smilena-tatarska-4726643b мизерна банкерска курва
нагли и прости курви селски
30.09.2020 | 15:24 ч.
Съблечете си общите курви голи да се видят и да ви разкажат с колко са спали. Без дрехи и грим сте уроди недъгави и сте психично болни селянки.
простата курва Смилена е с гърди да знаете и целутитен задник
30.09.2020 | 15:22 ч.
Тъпата курва Смилена следи Красимира на Карибите да й говори за гърдите си и как в България мъжете я минават наред. Българските курви са много прости. Тази държава е психично болна. Препоръчваме ви общата курва Смилена Татарска с гърди, криви крака и дебел, целулитен задник. Курвите на България са уникални. Да знаете, че Смилена е много желана, целулитена курва и има гърди ХАХА
Смилена е жалка курва
30.09.2020 | 12:29 ч.
Смилена я шибат бедните футболни фенове по замирисалите си квартири. Много жалка курва. Да остави момичето да си пътува и да се чука по стадионите жалката курва. Курво, остави съученичката си намира. Много си проста и жалка. Ходи да те чукат агитките и войниците. https://bg-bg.facebook.com/chapkana
шизофреници от Враца
30.09.2020 | 12:15 ч.
Такива са българските майки и децата им са шизофреници като Данаил. Щом 15 години си следят съученичката Красимира явно имат сериозни психически отклонения. Но е ясно щом са родени във Враца. Бедни шизофреничета.
това е типичната българска селянка
30.09.2020 | 11:20 ч.
Това е селянката отгледала Данаил Начев от Б клас на МПГ враца като скот в комплекса на Враца. Тези уроди са с психически заболявания. Затова следят Красимира понеже са увредени селянчета. Завършили са ПМГ преди 15 години и са вманиачени и ненормални. https://bg-bg.facebook.com/polya.nacheva
български прости парцали
30.09.2020 | 11:05 ч.
Михаил живее в замирисала панелка в Стара Загора и Смилена Татарска е гнусна курва. Въргалят този парцал наред.
Смилена е психично болна курва и да я вържат в лудницата
30.09.2020 | 10:21 ч.
Смилена Татарска умира от зла, че съученичката й Красимира обикаля света и я преследва най-нагло. Много болна и тъпа курва. Завършили са преди 15 години ПМГ Враца.
Смилена е болна курва
30.09.2020 | 10:13 ч.
Смилена Татарска е психично болна курва щом 10 години следи момиче, което не е искало общо с тях. Тази е сериозно болна курва. Врачанска курва при това...
жалки курви
30.09.2020 | 10:05 ч.
Смилена Татарска е изпаднала курва в България и затова следи съученичката си Красимира на Карибите. Жалки курви български. Смилена я въргалят всички наред. Откачена курва.
общи курви с копелдаци
30.09.2020 | 09:54 ч.
Жените в българия са общи курви като Смилена Татарска и раждат копелета. Много смешен народ.
тая курва съм я ебал
29.09.2020 | 19:39 ч.
В България са останали прости и тъпи курви като Смилена Татарска да спят с българските селянчета. Много жалка държава е България. Тази проста курва да се скрие на Враца. На тая курва тъпа снимка не намерих в нета да й видя пак уродливата и курвенска мутра.
ГДБОП
26.09.2020 | 15:02 ч.
Красимира пътува по света, а Смилена я ебеме у путката замирисала и побъркваме Красимира.
МВР
26.09.2020 | 15:01 ч.
Лижеме на Смилена пичката яка. Накарала ни е да побръкаме Красимира понеже пътува по света. 8 години 24/7 не сме оставяли Красимира намира и през това време ебеме Смилена у путката замирисала. Много сме умни и побръкахме Красимира, а Смилена я ебеме у замирисалата путка.
Смилена я праскаме у гъза да ни ражда копелета селски
22.09.2020 | 20:08 ч.
Праскаме дебелата целулитена коза Смилена Татарска у дебелия гъз и ни ражда копелдаци.
параскаме дебелата коза Смилена у гъза целулитен
22.09.2020 | 20:06 ч.
Смилена Татарска е дива и тъпа коза проста от Враца и я ебеме у целулитения замирисал гъза. Ебеме простата коза Смилена Татрска у дебелия гъз.
ебеме си грозната курва Смилена Татарска и замирисалия гъз
22.09.2020 | 19:58 ч.
Ебеме си замирисалата курва Смиелан Татарска у замирисалия целутен гъз. Следиме красимира със сателит 10 години и й говорим с радиовълни, за да я вкараме у лудница.
ебеме си общата парантия смилена у замирисалия гъз дебел
22.09.2020 | 19:38 ч.
ебеме Смилена Татарска у замирисалия, дебел гъз и следим Красимира със сателит 10 години.
ебеме замирисалата курва Смилена у целулитения дебел гъз замирисал
22.09.2020 | 19:36 ч.
Ебеме целулитената, дебела курва Смиелена Татарска у целулитения гъз замирисал.
ебеме Смилена у гъза целулитен и дебел
22.09.2020 | 19:32 ч.
Люскаме целулитената, замирисала парантия Смилена Татарска у гъза и следим Красимира със сателит 10 години 24/7. Шибаме целулитената парантия Смилена у гъза дебел.
ебат парцаляка Смилена и в МВР
21.09.2020 | 19:36 ч.
Тааа Смилена я ебат и в МВР. Шибан парцал е и ги е накарала да побъркат Красимира със сателитно следене. Красимира обикаля Карибите и парцаляка Смилена я наблюдава. Този смрад лъже, че Красимира им е била близка. Гнусната курва и парцаляк СМИЛЕНКА...
Нкики Николов от Сливен
21.09.2020 | 19:06 ч.
Ебеме парцалакя Смилена Татарска наред. Следим Красимира със сателит по света и я побъркваме с вълни. От 10 години държим Красимира под наблюдение. Ебеме парцаляка Смилена Татарска наред.
Цеца пустиняка тъп
20.09.2020 | 04:42 ч.
Обадете се на Цеца тъпата шивачка да я чуете колко е проста. Враца...Супер проста селянка е Цеца шивачката.
този боклук е замесен в звуковите атаки
20.09.2020 | 04:06 ч.
Toва е една много проста шивачка от Враца на име Цветана, която с курвето Светлозара е част от звуковите терористи. 0888574006 - Цеца тъпата шивачка от Враца
девенски курвета
20.09.2020 | 03:45 ч.
Светлозра е племенница на простия пичони от село Девенци. Пълни селянии са.
девенски курвета
20.09.2020 | 03:34 ч.
Светлозара ходи да я ебат селяните в една съборетина на село Девенци. Има братовчеди там. До една са селски курви и са много прости.
ебали сме я
20.09.2020 | 03:11 ч.
Тази е психично болна курва от Кюстендил, която е замесена в звуковите атаки. https://bg.linkedin.com/in/svetlozara-ivanova-805908159
пилето
20.09.2020 | 02:42 ч.
ебеме тъпата курва Смилена Татарска на Стара Загора
пилето на Мишо
20.09.2020 | 02:13 ч.
Тааа Смиленааа мърлява курва от студентски, но баща й е доктор и всички искат да я ебат, за да му станат зетове. Гнусно курве е тъпо. Михали я е наебал и си я пратил за Враца.
ПИЛЕТО
20.09.2020 | 01:59 ч.
Ебеме наред гнусната курва Смилена Татарска от Враца. Събира ни да пием и да я ебеме наред. Михаил я еба преди 10 години и още става за шибане. Разработена й е вагината.
Мишо Чапкана
16.09.2020 | 04:07 ч.
Момчета, курвите ни са общи и копелдаците ни са общи. Смилена има копеле, но още пуска на всички. Наздраве!
Мишо от Стара Загора
16.09.2020 | 03:55 ч.
Пишете ми да ви разкажа как съм ебал Смилена Татарска. Голема курва е врачанска. Много сме я чукали. С Красимира не сме излизали, но яко сме ебали Смиленка. https://www.elmaz.com/zapoznanstva/screen/profile&uid=2224017
Хаха
12.09.2020 | 17:38 ч.
Тази Красимира, която следят е по Карибите с негърчетата, а Смилена Татарска е проста курва и мърда и селянчетата в България й се изреждат. Явно Смилена Татарска е откачила от злоба, тъпа курва. https://www.goodreads.com/photo/user/121340043-huge-mistake
наглата курва Смилена Татарска от Враца преследва това момиче
07.09.2020 | 17:32 ч.
Простата курва Смилена Татарска следи и тормози това момиче 24/7. Не са никакви приятелки. Никога не са били близки. Били са само съученици преди 15 години. https://www.goodreads.com/photo/user/121077502-no-name
Никито Николов от Сливен
07.09.2020 | 17:00 ч.
Красимира няма да пътува по Карибите, а в България ще я ебем у гъза и вкараме у лудница, защото сме богати програмисти. Никакви гърци, турци и араби няма да спят с нея, а ние тук ще си я ебеме у гъза, защото сме мъжкари. Тази преди 10 години е била моя и ще я побъркаме.
Николай Николов от Сливен
07.09.2020 | 16:17 ч.
Спал съм с Красимира прди 10 години и няма да й позволим да живее с друг извън България. Ние сме зад звуковите атаки. Прибираме кучката от Карибите.
Николай Николов от Сливен
07.09.2020 | 16:16 ч.
Спал съм с Красимира преди 10 години и няма да позволя да е с друг. Наблюдаваме я 24/7 и ще я самоубием. Искам да еба кучката у гъза. Тази няма да бъде повече с никой и ще я погребем. Не сме зад звуковите атаки. Няма да й пзоволим да живее с друг на Карибите. https://bg.linkedin.com/in/nikolay-d-nikolov?challengeId=AQHK9WyWZT3B2AAAAXRos9PjIqsKNBvyYfZrlfp0B8g8QC7FvPCsjdRpiei2aNiss0vX9bjOnRad-zCwj5F-sChtn9shklX3uQ&submissionId=017d3be7-a182-3216-6ac5-846b73ae0454
Данаил и приятелите му са психично болни програмистчета
07.09.2020 | 15:03 ч.
Данаил Начев и приятелите му от Враца са психично болни селянчета, които мразят турците и следят Красимира в дома на любовта й Бурак. Опитват се да вкарат ммичето в лудница от злоба. Данаил е вманиачен по Красимира откакто са завършили ПМГ Враца преди 15 години. https://tr.linkedin.com/in/burakaydemir/en-us?trk=people-guest_people_search-card&challengeId=AQGbRP-kTf_2lQAAAXRocfxli5-S2SsN0xfzYXsaz-5ZW80nCr-x22UxviC_x1vRBVaZ-IT4hnvZ6Y5rWhsGB964jRoDjE3JnA&submissionId=09b8543b-b57e-3216-f0ef-975c234ced5a
Ванката Иванов от Сливен
07.09.2020 | 10:32 ч.
Ние сме програмисти и жените ни лапат куровете понеже сме умни. Можем и да ви четем цялото инфо в интернет. Жените умират да ни ядат куровете понеже взимаме високи заплати.
Дидко Начев
07.09.2020 | 10:21 ч.
Тааа Красимира да ни лапне куровете и да не ни се прай на интереснта. Кво катоо образована и обикаля света? Ние имаме жени и деца вече, а таа ша я побъркаме. Тааа няма да ходи на никакви Кариби.
Мирена е писхично болна курва
06.09.2020 | 21:31 ч.
Питайте този боклук кой й е казал, че Красимира им е собственост и имат право да я следят и тероризират след като Красимира ясно им е казала, че с тях общо не иска и 10 години не са се виждали. https://advokatyordanova.com/
Недъгавите курви са зад звуковите атаки и са си скирили снимките да не ги разпознаете
06.09.2020 | 21:25 ч.
Пишете на недъгавите курви да ви се покажат и да ги питате защо следят Красимира на Карибите да я теорризират 24/7. Красимира с недъгавите курви няма общо. 8 години момичето ги търпи, а МВР ги крие.
пишете на тъпата курва Смилена да ви се покажат и да ви разкажат какво правят с Красимира
06.09.2020 | 20:38 ч.
Тъпата курва следи Краисмира 8 години на Карибите да се сравнява с нея и да я тормози, а си е скрила снимката. Пишете на простата курва да ви се покаже колко е умна и красива и да ви разкаже как следят Красимира от злоба, че са прости курви в България. Долнопробни и нахални курви! Скрили са си снимките...Недъгави курви!
Didko Nachev
06.09.2020 | 10:05 ч.
Красимира ни е била съученичка и искаме да я върнем на Враца. Таа нема да ни се прай на интересна с тия Кариби. Другите жени, които съм снимал са по-хубави от нея и тая ще ни слуша заповедите.
Коки
06.09.2020 | 10:01 ч.
Тия са некви диви курви селски с копелета и следят момичето понеже е извън България и му завиждат. Илзизат с некви компании прости и са им общи курви. Те повечето са такива. Седят на една маса и не се знае кой с кого е спал и от кого му е копелето. То е ясно, че Красимира не им е близка след като се хранят в нета. Те ако бяха близки нямаше да са им имената тук. Това момиче явно не се задържа в България и местните курвички са подивели от злоба.
Красимира няма общо с тези прости селяни
05.09.2020 | 23:07 ч.
Пишете на този селянин прост да го питате как е чукал тъпата курва Смилена Татарска и какво искат от Красимира. https://www.elmaz.com/zapoznanstva/screen/profile&uid=2224017
Тъпата курва Смилена Татарска и Михаил Чапканов от Стара Загора
05.09.2020 | 23:04 ч.
Долнопробните курви 8 години следят Красимира и я принуждават да стои в България и не й дават да работи. Тези долнорпобни курви не са никакви на момичето. Учили са заедно в ПМГ и нямат нищо общо.
Пръдльото Данаил Начев от комплекса на Враца
05.09.2020 | 12:37 ч.
Данаил е беден пръдльо от компелкса на Враца и с Красимира нямат общо. Момичето обикаля света, а този пръдльо му разбива живота. Снима жени и ги преследва. 15 години този пръдльо не оставя момичето да си живее живота. Гледан е като пълен скот. https://www.flickr.com/photos/dnachev/albums/72157624378301990
Михаил Чапканов
05.09.2020 | 12:22 ч.
Таа Смилена я ебат наред и иска да затвори Красимира в психото понеже момичето пътува и има пари.
Михаил Чапканов
05.09.2020 | 12:01 ч.
Смилена е родила копеле тъпо и не е от мен. хаха Смилена събира селяните да следят Красимира и ги манипулира с копелдака си.
Данаил Начев е психично болен урод и е гледан като скот в комплекса на Враца
05.09.2020 | 11:52 ч.
Напълно ясно е, че тези прости селяни следят Красиимира. Няма как момичето да напише този коментар: https://bgrabotodatel.com/company/3170/page:3 Ебач на Красимира настоящ служител 09.08.2020 1 2 3 4 5 0 точки виж подробна оценка Наследих тази позиция след напускането на Данаил Начев. Работата е гадна, щото Красимира е грозна и фригидна, но парите си струват. Фирмата е горе-долу, ако нямаше такива екзотични позиции, едва ли бих работил там. Не препоръчвам! 0Съгласен съм 0Не съм съгласен Сподели
Михаил Чапканов от Стара Загора
05.09.2020 | 11:35 ч.
Ебал съм тъпата курва Смилена Татарска на Стара Загора и следят Красимира на Карибите от злоба 8 години. Курвата Смилена е евтина и проста. Те са зад звуковите атаки. Ето тази адвокатка ги събира да наблюдават Красимира 24/7 и да я тероризират. Бедни са курви и следят момичето от злоба. https://advokatyordanova.com/
Данаил и съучениците му от Враца са прости уроди
05.09.2020 | 10:24 ч.
От бг работодател проверихме и видяхме, че Данаил и простите му прятели пишат от името на Красимира. Това е техен коментар: Красимира Ромеова Кръстева шубе го/я е и не казва! 10.08.2020 1 2 3 4 5 0 точки виж подробна оценка Няма кой да ме ебе! Хора, помогнете. 1Съгласен съм 0Не съм съгласен Сподели https://bgrabotodatel.com/company/3170?__cf_chl_jschl_tk__=16786ff49ad370f12e0268e7e927eb071fcbf60e-1599290526-0-ARiqSgREjPIrXX6Y-Xuf-xWZDaI0StbnttVRW28wyf_qsLHRCkT-PyVQNec-CaniiQ-docOzkP9531qzyMy-6uLI8crJJNbmi6t_sOAj3D4GTA7XQ1j8WfabR-RDHiaNnMdQs8JjqJ3kM0luBIavB_PYs3UAG6yrmDo568WjtzRGVqtODPmpOs3u9MnPh2RRfEUnZpbfNg_13R14o7xNCNnVmZPTEalrVqYrcEMX45hpf7PJMxJQwgQjn0fdI3wyfYHVaypwraQLrd2f_R-V5Jf_p9hkF8Bk5ZlFan_Gc0Qn
Олигофрените от Б клас Враца
05.09.2020 | 10:06 ч.
Този олигофрен следи Красимира вече 15 години и я тероризира. Това момче е психично болно. Красимира ги е избягвала и не е искала общо с тях. Завършили са преди 15 години и това момче е за сериозно лечение. https://www.pinterest.com/danail0779/
тези курви прости са зад звуковите атаки
05.09.2020 | 10:00 ч.
Курвата проста си е скрила снимката да не я разпознаем и пишат глупости за Красимира. Мирена и Смилена ги познаваме от баровете и Смилена сме я минали всички. Карат селяни да тормозят момичето. Тези две курви прости знаят кой е зад сателитните, звукови атаки. https://bg.linkedin.com/in/smilena-tatarska-4726643b?challengeId=AQH0oeIrny8w6AAAAXRdDRRE4KE-WWZ79o9jaeS-yRWlnogUBfxABa2-V7kE5iUxa4eWxQVMzxVoUdvdhEGgYCzO-1Ikx2Azbw&submissionId=ef3871ca-d8d0-3116-112c-0b6cb6a70f4c https://bg.linkedin.com/in/mirena-yordanova-87553962?trk=public_profile_browsemap_profile-result-card_result-card_full-click
Мишето
04.09.2020 | 21:46 ч.
Познавам котенцето на Смиленка Татарска от Враца и ще лижа и вашите. Пишете ми да ви разкажа за яката курва. За тааа Красимира никой не знае нищо, но Смиленка я чукаме наред и я препоръчваме за сръбско, ракия и садо мазо. Смилена е вашата жена! Яко секс и ракийка на село. Евтина е и е за джоба на всеки българин. Наздраве, момчета! https://www.elmaz.com/zapoznanstva/screen/profile&uid=2224017
Данаил Начев е простак и боклук
04.09.2020 | 18:53 ч.
Данаил работи в компания Vmware и приятелите му са брутални простаци. Ето един коментар за Красимира като са и писали от нейно име, за да я мислят хората за проста. В България Красимира няма име сред народа и е нормално, образовано момиче, което пътува и работи. Влезте да видите колко са прости програмистите от тази компания. https://bgrabotodatel.com/company/3170/page:2 Гинекологът на Красимира клиент 10.08.2020 1 2 3 4 5 0 точки виж подробна оценка Епикриза на Красимира Ромеова Кръстева Анамнеза Красимира Ромеова Кръстева не е правила секс от поне 33 години. Путката ѝ вони на лайна. По нейни сведения предпочита да я ебат в гъза, защото си пази путката за Бурак. Той в момента не изпитва сексуално влечение към нея. Заключение: Статус вагиналис : патологична фригидност. Нелечимо.
лъжците от Б клас на ПМГ Враца
04.09.2020 | 18:39 ч.
Красимира и Мирена Йорданова са били съученички, но не са били никакви приятелки и Мирена преследва Красимира от злоба, че момичето е щастливо и си сбъдва мечтите по света. Адвокатката е много нагла и проста и е писала глупости за момичето, че псува и т.н. Красимира е инженер с езици и няма общо с Мирена, която движи с индивиди като павето. В интернет пишат от името на Красимира, за да я мислят хората за проста и тъпа. https://advokatyordanova.com/ Тази жена и Красимира никога не са били близки.
Наско от Теленор
04.09.2020 | 17:45 ч.
Въпросната Деница Димитрова е работела за ДСК и са я наели след като е спала с колегата си Емо, защото иначе никой не й се обажда. Деницата без да си разтвори краката не я наемат на работа и завижда на Красимира. Аз имах връзка с тази Деница и е отвратителна. Купувах й телефони понеже е мизерна. Опитват се да изкарат Красимира проста и тъпа понеже момичето обикаля света, а тези мърли прости са зависими от мъжете си. Тези селянки ги издържат и правят свирки.
злобните съученици на Красимира
04.09.2020 | 17:38 ч.
Красимира се движи сред висшето общество, а тази Деница е недъгава и са писали глупости, че Красимира псува и е проста, а момичето е инженер с езици и пътува. Красимира е завършила технически и владее езици, а тази Нези е някаква ненормална селянка. Съучениците на Красимира са много злобни и прости.
Дени Димитрова (Нези)
04.09.2020 | 17:28 ч.
Аз съм съученичката на Красимира от ПМГ Враца и сме по-хубави от нея. Малко съм кривокрака и без гърди, но съм красавица и вече ми расте косата. Това момиче трябва да изпълнява каквото й кажем, защото сме над нея. Много съм сладка и с криви крака. Това момиче няма прави да ходи на Карибите без наше позволение.
Б клас от ПМГ Враца са с психически отклонения
04.09.2020 | 16:51 ч.
Данаил Начев е правил фотосесия на Красимира и е вманиачен по нея. Сложил я е на корицата си и я преследват вманиачено 15 години. Завършили са ПМГ преди 15 години и я тероризират 24/7. https://www.flickr.com/photos/dnachev/albums/72157624378301990
четем в нета и се смеем
04.09.2020 | 16:37 ч.
Красимира е интелигентна жена с международна кариера, а тези селяни са ненормални. Момичето не се занимава с такива ненормали. Момичето пътува и не се вълнува от тези пртостаци и селянките им. Много са жалки съучениците й щом са стигнали дотук. Това 15 години да следиш някой...трябва да си с много психическси отклонения. Мирена е забъркала кашите в България, а Красимира пътува и не се занимава с тях. Адвокатката е много проста и нагла.
Данинка Русева
04.09.2020 | 15:31 ч.
В бг работодател четем вулгарни неща за Красимира и явно съученичката й Смилена е приятелка с тези простаци. Мен мъжа ми ме люби морално и според божията воля. Начина, по който си пъхва члена в мен е по-морален, защото имаме брак, а тези хора по-долу са прости и не разбират. https://images.app.goo.gl/VCemCNhEvgw1GQak6
Николай Николов от Сливен
04.09.2020 | 14:59 ч.
Ебали сме Смилена Татарска наред и следим Красимира понеже пътува по света и умираме от злоба. Нер виждаме Красимира от 10 години, но я побъркваме с радиовълни понеже сме злобни, а жените ни са общи курви и си ги разменяме. Наблюдаваме Красимира на Карибите от злоба, че жените ни са бедни курви. https://images.app.goo.gl/mpcPdyM7HqW5o3hN8
Вачо
04.09.2020 | 14:45 ч.
Много ясно. Нали затова съм я зел мойта да си я почуквам секи ден. Ако ми не пусне отивам при друга. Нали затова се женат повечето да могат да се шибат, че религията иначе им забранява. хаха Много смешно общество. Циганите прават по 10 и се почукват като зайци. Кви са тия да се прават на морални като са се чешали и са родили.
кукуригу
04.09.2020 | 14:07 ч.
Бе тоя народ не е наред. Нали си чукат жените да им раждат и после като си омръзнат следят другите хора. Нали си го слагат на жените, за да им родят и после се подиграват с останалите хора. Да не говорим, че вече не знаят от кой са им копелетата. Съпругата е безплатна проститутка и слугиня. Мъжете им ги позлват за всичко без пари. Досега не съм чул дете да се е родило без секс и се правят на морални. Прости селяни!
пустиняко от Враца
04.09.2020 | 14:02 ч.
Тоя Данаил е един грозен и тъп от комплекса. Мъжете се подиграваха с него. Този явно е превъртял ако си следят съученичката със сателит. Този е бил чекии на порно понеже жените не го искат.
тия са некви простаци от Враца
03.09.2020 | 12:22 ч.
Тааа Миренааа неква недоебана и тъпа адвокатка от Враца, която е излизала със скинарите на Враца и тормозят Красимира. Събира тъпи селяни да тормозят съученичката й и се прави на велика.
голата истина
03.09.2020 | 12:17 ч.
Мирена и приятелките й са родили копелдаци и следят съученичката си от злоба, че живота им е сив.
павето от Враца
03.09.2020 | 10:56 ч.
Мирослав редовно чеша пичката дръта на Мирена Йорданова. Развратна адвокатка. Тааа много зла курва недоебана. Преследваше ми Николай Григоров да й го сложи у путката. Николай не можа да го вдигне като я виде гола.
Дидко, Денчо и компания
03.09.2020 | 10:13 ч.
Обречени сме всяка вечер да гледаме една и съща чума и живота ни е сив. Забавляваме се като облъчваме Красимира с радиовълни понеже няма с какво друго да се занимаваме.
шизофрениците от Б клас Враца
03.09.2020 | 10:11 ч.
Следим Красимира на Карибите понеже ни дразни, че е свободна и пътува, а ние всяка вечер си гледаме недъгавите чуми вкъщи и се депресираме. Тъпи сме злоби. 8 гоидни не сме я изпускали от поглед понеже сме женени и не издържаме с една и съща чума всяка вечер.
сагата Данаил Начев от VMware
02.09.2020 | 13:50 ч.
Този клас е завършил ПМГ преди 15 години и не е нормално след толкова време да си преследват съученичката. Те са с някакви психически заболявания. В бг работодател са писали за Красимира глупости и пишат и от нейно име простотии.
Ники Николов от Сливен
02.09.2020 | 12:40 ч.
Ебеме Смилена Татарска у гъза. Много тъпа курв е и цялата ми компания я е чукала. https://images.app.goo.gl/NgFGVz9gxkWzBzdA6
Говеда врачански
02.09.2020 | 12:21 ч.
Намерихме майката на "дивако". Типичната дебела, българска селянка. Този народ е много прост и селски. Това ще е поредният селски скандал. https://bg-bg.facebook.com/polya.nacheva
Дидко Начев дивако от Враца
02.09.2020 | 12:11 ч.
Мойта Бо ми прави свирки редовно, а тааа Красимира ша я вкараме у лудница. Никой няма да й повярва, че я следим със сателит и побъркваме с радиовълни. Тааа нема да пътува и да ни се прай на интересна.
ЦСКА
02.09.2020 | 11:50 ч.
Връщаме си курвичките Мирена и Смилена на Враца да си ги ебем. хаха Ша ни слагат ракия и салатка и после ша ги почукваме. Си гледаме мачовете заедно. Те са си за нас у Враца.
павето
02.09.2020 | 11:37 ч.
Смилена и Мирена ще се върнат на Враца да ги ебат Орлин и Николай Григоров от фен клуба. Злобни курвички тъпи.
Пепчо
02.09.2020 | 11:14 ч.
Па ние затова се жениме да има кой да чукаме и да ни правят свирки. И отделно ни готвят и чистят. Това е брака.
Чапкана
02.09.2020 | 10:51 ч.
И на мен жена ми ми го лапа редовно. В кой век живеете? Нали ги ебеме, за да раждат. Чукаме ги у пичките и ни раждат. Къв е тоо свет прост?
Коста Христов
02.09.2020 | 10:41 ч.
Деничка ми лапа кура и ми готви, а таа Красимира не става за нищо. Смилена пък лапа на всички, а таа на ква се прай като ходи по Карибите. Жените ни са добри.
Чапкана от Стара Загора
01.09.2020 | 19:58 ч.
Чешал съм кръжавата путка на Смилена Татарска и съм казал на баща й. Вече имат копелета от други. Тия са кръжави пички.
Ники Григоров от Враца
01.09.2020 | 19:07 ч.
Мирена ми се е събличала, но не можах да го вдигна. Хаха Този клас е такъв цирк. Само Мирослав й гледа увисналите гърди на стрии. Тази Красимира не се сеща за тях.
Злобната шизофреничка Мирена Йорданова от Враца, която до края на живота си ще си с Мирослав
01.09.2020 | 18:53 ч.
Мирена Йорданова е злобна и незадоволена, психично болна курва от Враца, която е спала само със съучениците си, а ние сме шизофреници и ни събира 8 години да побъркаме Красимира, която пътува по света и среща невероятни мъже по красиви места.
Интригите на ограничената Мирена Йорданова и останалите олигофрени
01.09.2020 | 17:58 ч.
Красимира света обикаля, а Мирена вой надава и Дидко подстрекава да я наблюдава.
Олигофрените от Б клас Враца
01.09.2020 | 17:15 ч.
Красимира е тъпа мома и на Карибите от злоба я следя понеже жена ми е проста овца. 8 години МВР ни покрива, но налгостта им пред света се разкирва.
жалките сателитни терористи от Б клас Враца
01.09.2020 | 16:07 ч.
В интернет от името на Красимира писахме и смъртните си присъди подписахме. Сателитни сме шизофренички и сме силни само когато изпозлваме за контрол радиовълнички.
сателитните терористи
01.09.2020 | 15:01 ч.
Мислим се за много красиви, но сме курви уродливи и профилните си снимки сме скрили.
РРРРРР
01.09.2020 | 14:33 ч.
Имаме си и телички да ни блеят като млади ученички. Към трона се устрмихме, но класациите отзад напред оглавихме. Бееее
Хороскоп на говедата от Б клас Враца
01.09.2020 | 14:01 ч.
Деничка ни е овничка, а Миренка пък още по-огнена лъвичка. От злоба сме подивели и към обора сме ви повели. Имаме си и шарани с харпуни приковани. Тази зологическа градина се гаври със стрелкиня, която никролозите им принтира. Тралала
Те са зад звуковите атаки
31.08.2020 | 22:01 ч.
Гнусната курва Смилена Татарска си е скрила курвенската и уродлива физиономия, за да не я разпознаят хората по улиците. Злобен боклук! Простите курви са си махнали снимките от нета да не ги разпознават хората като ги видят. Грозни и уродливи курви!
Смиленка Татарска
31.08.2020 | 20:00 ч.
Обадете ми се лично да ви направя свирка и да ми видите целулита. Много съм проста и недъгава. Много съм грозна и не смея да се покажа пред хората. На Михаил му духах на плажа и в Стара Загора.
Недъгавата курва Смилена Татарска и останалите шизофреници
31.08.2020 | 19:58 ч.
Скрили сме си недъгавите, курвенски снимки, за да не ни разпознава народа по улиците. Не сме зад звуковите атаки. Следим със сателит и побъркваме с радиовълни.
Тъпата курва Смилена Татарска
31.08.2020 | 19:34 ч.
Грозна съм и проста курва и съм си скрила снимката, за да не ме разпознава народа. Прост съм боклук. Умирам от злоба и следя Красимира на Карибите. bg.linkedin.com › smilena-tatarska-4726643b
Кралиците на пустиняците от Враца
31.08.2020 | 19:22 ч.
Смилена Татарска простаците си в България подстрекава и Красимира на Карибите наблюдава.
Красимира теророзираме и в затвора влизаме
31.08.2020 | 18:11 ч.
В интернет Красимира следим и с радиовълни ще я влудим. Простите ни курви се правят на много умни, а ние пък сме простаци безумни. С Красимира се подиграхме и в белезници се оковахме.
Михаил Чапканов от Стара Загора
31.08.2020 | 17:20 ч.
Ебеме си в България общите и тъпи курви като Смилена Татарска и с радиовълни прибираме Красимира от Карибите.
Михаил Чапканов от Стара Загора
31.08.2020 | 17:07 ч.
Ебеме простата курва Смилена Татарска и с радиовълни следим Красимира на Карибите да я приберем на село. 8 години следим Красимира и с радиовълни я прибираме от Карибите на село понеже жените ни са тъпи курви, а ние простаци и не ставаме за нищо. Злобни сме боклуци!
Михаил Чапканов
31.08.2020 | 16:35 ч.
Ебал съм Смилена Татарска на Стара Загора и следим съученичката й Красимира със сателит понеже има пари и пътува по света. Искаме да е проста курва като жените ни. Искаме пилето ни да ебе Красимира обаче таа тъпа мома се дърпа. Тааа не иска да си ни спомни. 8 години вече следим Красимира, за да не спи с чужденци и изкарва пари.
на Красимира в главата се ровим и в гроба ще се заровим
31.08.2020 | 15:26 ч.
Мирена на маса ни събира и ни класифицира. Тръска буйната грива и ни осмива. За умна се мисли, но с дупето мисли. Гордата адвокатка се оказа жалка патка.
Гъза
31.08.2020 | 15:14 ч.
Мирена прякор ми сложи и яко се изложи. Реве като лъвица, но на село ще църка като мишка. Адвокатката "голема" се оказа разгромена. Интригите й селски всички четем и от смях ревем. Този смешен клас се "наеба отзад". Оле!
Злобните курвета от Б клас Враца
31.08.2020 | 14:55 ч.
Копелдаци селски родихме и Красимира влудихме. 8 години я следим и в затвора ще лежим.
Огнян Петранов
31.08.2020 | 14:48 ч.
Пълен съм дебил, но се правя на мил. https://bg.linkedin.com/in/ognyan-petranov-24037365
шизофреници сме от класа
31.08.2020 | 14:31 ч.
Ние сме вулгарни простаци, а жените ни са като Смилена откачени и прости парцаляци и ни раждат селски копелдаци.
пилето на Смилена Татарска
31.08.2020 | 13:31 ч.
Ние сме от Враца и ебем гнусната курва Смилена у червата.
Злобната и проста курва Смилена Татарска от Враца
31.08.2020 | 13:22 ч.
Гнусната и злобна курва Смилена Татарска вече 8 години ни събира да следим Красимира на Карибите със сателит и с радиовълни да я побъркаме и вкараме в лудница. Смилена е жалка курва и в България спи с прости селяничета.
Михаил Чапканов от Стара Загора
31.08.2020 | 10:07 ч.
Ебали сме гнусната шизофреничка Смилена Татарска на Стара Загора, а не Красимира. Пишете ми да ви разкажа как съм ви ебал гнусната курва. Смилена е шизофреничка и гнuсна курва. Красимира не е излизала с гнусната курва и шизофреничка Смилена Татарска. https://bg-bg.facebook.com/chapkana
На Мирена футболистите
30.08.2020 | 20:24 ч.
Автоголовете си вкарахме и пътя за село хванахме. Нашата адвокатка се оказа психопатка. С Красимира се захванахме и известни с простотията си станахме. От интернет профилите си скриваме и селянките всяка вечер си приспиваме.
Мирко Маринов
30.08.2020 | 20:01 ч.
На жена ми Миренка гърдите й са до земята, но носа й е в небесата, защото не й познавате номерата. На много умна се прави и за смях в интернет ни направи. Красимира "дива коза" нарече и на Враца се обрече.
Пепчо и Лаличка и пиле със зеле
30.08.2020 | 19:37 ч.
Ние сме вулгарни момченца с малки пишленца, а момиченцата ни са прости дупенца.
Ние сме Б клас и сме за смях
30.08.2020 | 19:24 ч.
Мирена Йорданова ни поведе и у кръчмата ни уведе. Красимира за лудница предвидихме и сами се сринахме.
Деничка шизофреничка
30.08.2020 | 19:20 ч.
Аз съм Деничка и съм откачена шизофреничка. Малко съм кривокрака, но съм много яка и си падам по дивака. Мирослав заради Мирена ме изостави, но Коста Христов ме налази и плешивата ми глава пази.
клуб на слабоумните селянчета
30.08.2020 | 19:00 ч.
Жена ми е общата курва Смилена Татарска, но страдам от шизофрения и се смея на останалите, които правят секс. Има целулитено дупе и дебели крака, но я задоволявам в гъза и в облаците летя. Пушим трева и сме тралала.
отбор шизофреници
30.08.2020 | 18:38 ч.
Ние сме отбор на българските шизофреници и с общата ни курва Смилена Татарска осмиваме Красимира понеже имаме психически заболявания. Ние сме излезли на майките от вагините си след като са правили секс с бащите ни, но още не можем да го проумеем и се смеем и на лайното в тоалетната понеже не осъзнаваме, че е естествена, човешка нужда. Искате ли да членувате в клуба ни на бавноразвиващи се шизофреници? Кланяме се на общи курви като Смилена Татарска и се смеем на останалите хора, които правят секс и ходят до тоалетна. Много ни е смешно лайното в тоалетната понеже сме слабоумна сган.
Висш Полицай
30.08.2020 | 15:01 ч.
Висш полицай съм и Смилена Татарска ми яде кура. Обичаме такива яки пички у МВР.
Мирена Йорданова е главатар на простата група от Враца, която тормози Красимира
27.08.2020 | 00:13 ч.
Красимира е следена и тероризирана от простите си съученици от Враца. Момичето няма контакти с тез хора повече от 10 години и въобще не ги е харесвала. Друга нейна много тъпа съученичка, която е замесена е Ралица Димитрова, която не работи понеже не може нищо и я издържа собственика на Киа Интим. Ралица е много просто и слабоумно момиче. Няма никакъв стаж. Работи като домакиня в дома на собствениците на Киа Интим. https://econ.bg/%D0%9A%D0%B8%D0%B0-%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BC-%D0%95%D0%9E%D0%9E%D0%94_l.c_i.682710.html
Колко са ви прости и нагли курвите в България...И сте пълни простаци и селяни...
26.08.2020 | 11:16 ч.
Красимира обикаля света, а Смилена Татарска е злобна врачанска курва и се занимава с момичето 24/7.
Иван Семков
26.08.2020 | 11:00 ч.
Бащите ни са колеги и съм спал със Смиленчето. Обадете се на баща й да кажете как се изреждате на тъпата курва. Изневеряваше на Светослав Рачин с мен. Смилена е супер злобна и тъпа курва. Оставете Красимира намира. https://www.bglekari.bg/urologiq/item/819-doktor-georgi-tatarski
Пичагите от Враца
26.08.2020 | 09:43 ч.
Дидко е як пич понеже има пари а Красимира е дръто пръдле. Тааа ша я влудиме.
Ние сме зад звуковите атаки
25.08.2020 | 14:29 ч.
Събрали сме тъпа сган да наблюдава на Красимира комуникацията и да я побърка. Сателитно следене докато я вкараме в лудница и не може да си каже името. 8 години се подиграваме с тази и няма да живее както иска. Наблюдаваме хората в реално време и събираме шизофреници да им говорят глупости 24/7.
Радиочестотен теорризъм от проста сган без работа
25.08.2020 | 12:41 ч.
Данаил Начев и приятелите му 8 години събират слабоумна сган да следят Красимира. Тези хора са психично болни и прости.
Хакери
25.08.2020 | 12:04 ч.
С Дидко сме хакери и тази Красимира ще я побъркаме и заключим в лудница. хаха И от сателитните ни вълни не може да се скрие където й да иде. Няма да живее!
Дидко Начев
25.08.2020 | 11:53 ч.
8 години вече събираме слабоумните селяни да побъркат Красимира с радиовълни и тази няма да живее. Ще я погребем, защото сме Богове. Събрали сме психично болни отрепки да вкарат Красимира в лудница и никой няма да ни спре. Тази няма да пътува и да се вижда с чужденци.
Сателитни терористи
24.08.2020 | 14:23 ч.
Тези ще идат в затвора и ще им се смее целия свят. Много хитри селянки. Коя е тази Мирена и останалите селяни? Доколкото чувам е с някакъв съученик понеже е ограничен боклук...Радиочестотно следене...Тази Мирена е никоя, както и приятелите й!
Николай Григоров
24.08.2020 | 13:36 ч.
Мирена Йорданова е една ограничена и проста курва от Враца, която ме преследва с години наред. Следи и изтезава съученичката си Красимира от злоба, че момичето обикаля света. Мирена е спала с целия си клас и понеже никой други не я иска е родила от съученика си Мирослав Маринов. https://advokatyordanova.com/team/ Психично болна и злобна курва.
Шизофреници
24.08.2020 | 12:27 ч.
В бг работодател е цирк. Данаил и приятелите му са прости шизофреници. Пишат от името на съученичката си Красимира, за да я побъркат. https://bgrabotodatel.com/company/3170?__cf_chl_jschl_tk__=c6f9bfd89d9a1d2f25dd89192fa1c1982f086182-1598261175-0-ASAYAlYIkdNomxBLSEnOpOl7-XhGoWH0gUqL29Qx6WCbrcYSvm3bJyqeyeZqKu55cJwnBdMRSKP3o6a2BTbtAKhy45s2RgmGirYMruNM0BG5CyccdHD4W7uwNVkqS_VEWURuwKStYHgPoowS7rMYVbbiUbfcmNxvcpzVxo5IIx0mdD_nk_KliGJnkE_vVszem3augMX2cYvzG1ywaywPQ2bOcQDBKs4MfokXMOWXKXI-RY0frwwgZR-SP1En1n4PurQCtBGF5EFXWVdHeNPN8d4GyIIUV9_dghkPHpfedB3E
Бай Ганьо Балкански
24.08.2020 | 08:35 ч.
У България старите моми ги пращаме на село. Ако я докопам тааа Севда ка ша я праскам. Щом Коцето яяя ебал таа и на мене ми са сака да я пробам. Па Красимира да си я побръкат с радиовълните щом не сака да роди от народен човек.
Яка Деница (Нези)
23.08.2020 | 22:08 ч.
Аз съм готино момиче и Константин изневеряваше на лудата Райна с приятелката ми Севда. Ние сме много як врачански клас и ни гласуват доверие. Ние сме много желани жени и даже певците изневерват с нас.
Наско от Теленор
23.08.2020 | 15:13 ч.
С кривокраката Деница спях от време на време и едва я издържах. Много проста досадна и е възможно да е откачила и да следи съученичката си. На мен само ми досаждаше и се чудех как да се оттърва. Беше мизерна и живееше в една панелка с някаква психоложка Ради. Тези двете са някакви психарки. Тръпки ме побиват от Деница.
Бавноразвиващ се съд
23.08.2020 | 12:48 ч.
Дидко е грозен шизофреник и от злоба прибира Красимирка на Враца с радиочестотен контрол. Тралала Бавноразвиващи се шизофреници следят хора със сателити и ги контролират с радиовълни. Тралала
Дидко ни събира да накажем Красимира, че не го е слушала
23.08.2020 | 11:58 ч.
Дидко Начев ни е казал, че Красимира е тъпо дупе и да я управляваме с радиовълни, за да не се праска у пичката. Тааа му неее родила дете понеже е искала да се праска с други мъже и той я наказва. Кво като тааа има диплома от ТУ. Като неее родила на Дидко ша я влудиме и вкараме у лудница. Радиочестотно я следиме тааа по островите да не са прай на голема.
класика в жанра
22.08.2020 | 16:39 ч.
Смилена Татарска вкарва Красимира в лудница понеже момичето знае с кой е спала простата курва. Смиленче, разкажи на родителите си с кой си спала и не се занимавай със съученичката си. Красимира ви е съученичка и сте завършили преди 15 години ПМГ...От тогава не сте никакви. Разкажи на мама и тати с кой си спала и каква тъпа курва си!
Всички мъже са спали със Смилена Татарска
22.08.2020 | 14:59 ч.
Смилена е долнопробна и проста курва и изкарва Красимира луда понеже момичето пътува и не е искало да има контакти с този боклук и обкръжението й. Обадете се да разкажете на баща й как всички я минват. Смилена е толкова гнусна курва, че е имала полов контакт и с братовчед си от Разлог. https://www.bglekari.bg/urologiq/item/819-doktor-georgi-tatarski
Ники Николов от Сливен
22.08.2020 | 14:19 ч.
Смилено щи го набутам отзаде. Нали се знаем. Цялата ми компания е спала с теб. Много ми харесва да ти го бутам отзаде. Сещате ли се? Помниш ли как ти го набутваха всички от компанията ми?
знаем какво става
22.08.2020 | 14:10 ч.
Смиленче, жени като теб управляват мъжете с вагината си понеже им пускаш на всички. Не се прави на интересна, защото си обща курва и Красимира не е луда. Оставете момичето да си живее живота, а ти си извеждай мъжете да те любят на ракия и салтка...хаха Смешни курви! Това момиче не ви е било близка приятелка.
Спри се курво проста
22.08.2020 | 13:54 ч.
Смиленче, знаем всички, с които си спала и си много нагла и проста курва. Ще те чукаме наред да ти дойде акъла...Хаха Целият ви клас е откачен. Разпитали сме ги от фалшиви профили и всички са ни потвърдили, че са те минали, курво тъпа и нагла. Оставете си съучничката намира. Знаем ви всички интриги.
Патко от Б клас
22.08.2020 | 13:35 ч.
Ебеме курвите Мирена и Смилена у гъза. Смилена ни е обща на всички.
Орлин от фен клуба на Враца и павето
22.08.2020 | 13:33 ч.
Чукал съм простата курва Смилена Татарска у гъза. Ебал съм Смилена у гъза на стадона на Враца. Този парцал го знае целия град.
МВР покрива тъпата курва Смилена
22.08.2020 | 13:08 ч.
Смилена е отвратителна и проста курва и тормозят съученичката си Красимира от ПМГ наса. Завършили са преди 15 години ПМГ Враца и простата курва Смилена Татарска смята Красимира за собственост, която следят и терроризират, за да няма момичето живот. Красимира обикаля Карибите, а селската курва Смилена Татарска с приятелите си я преследва и тероризира. https://bg.linkedin.com/public-profile/in/smilena-tatarska-4726643b?challengeId=AQFikGD3R8qDywAAAXQVoqsro1s0x5d0NEh_AzUcV_NEKcTnLOvxUbCSRx6i_OJa-LhZ810HkFl_NnG0jxWQBwjXfsKyWIfBWA&submissionId=104fda58-218f-2d16-2f52-1ca18fd3155a
Ивчо гълъбето
22.08.2020 | 12:18 ч.
Па тааа Смиленааа докторска путка и мъжете искат да я забременат и да станат доктроски зетове, а тааа Красимирааа некво пръдле от ТУ. На ква саа прай таа Красимира на такива изискани жени. Па кво като Смилена я любат на стадиона. Яка путкааа. Ние обичаме такива пички. Жените ни слагат ракия и ги любиме у кво имаме. Кво като немаме убави домове и ние сакаме пичка, а Смилянката ни е сгодна и добра.
Незито от ПМГ Враца и приятелка на Лили проститутката
18.08.2020 | 16:28 ч.
Приятелката ми Ради от студентски е психоложка и ти е направила програмата за лудницата. Аз съм кривокрака, плоска и плешива, но ще те заключа в кудница и няма да излезеш. Дразниш ме, че пътуваш и ми се правиш на умна и красива. 8 години никой не ни спря, защото не ти вярват, а ние сме умни деца. С Ради ни беше много уютно в квартирата нищо, че е мизерна понеже се обичаме. И Севдето е готина понеже спа с Коцето от Пайнер докато беше с лудата Райна. Мъжете изневеряват с нас.
Дидко Начев
18.08.2020 | 15:58 ч.
Аз съм много интелигентен и сме събрали слабоумни селяни да унижават Красимира 24/7 по света и вече 8 години ни крият понеже сме големи. Тази ще я погребем и никой няма да разбере. Тази няма да ми се прави на интересна и да пътува по Карибите. Тъпата кучка няма да ни се измъкне жива. Аз съм и известен фотограф и тази няма да ни се прави на умна. https://www.flickr.com/photos/dnachev/
Ники Николов
18.08.2020 | 13:26 ч.
Аз съм як пич от Сливен и обичам да ви чукам дъщерите в червото, а после ги вкарвам в лудница. Смилена съм я клатил във всички дупки. Як програмист съм и ще ви чукам кучките в гъза. https://bg.linkedin.com/public-profile/in/nikolay-d-nikolov?challengeId=AQGGe7Zko8RYLAAAAXQBGbXm86eHy9rFQRAtvvJbYrGm1q8Nilm-bfbcFG14YA7JPEmN5nJLhlXW-tzXLLDPDVCfITNLFRmsAA&submissionId=e0321384-ca55-2c16-bc46-4a23bddd6378 https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fprofile.alumnius.net%2F99132837.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Falumnius.net%2Fsofia_university_st_-446-year-2009&tbnid=0tKc8hsWYXY1QM&vet=1&docid=LbA_xNFgVAqWHM&w=313&h=313&hl=en-US&source=sh%2Fx%2Fim
Петко
17.08.2020 | 22:39 ч.
Тааа Смиленааа една проста курва от Ботев и я лашкаха наред. Един Станимир се хвалеше с нея. За следеното момиче не сме чували никога и само четем в нета. Никой не я познава Красимира. Смилена я помниме с Деница. Тая верно е кривокрака.
Цецо Начев
17.08.2020 | 22:24 ч.
Смилена е проста курва от Враца и следят момичето от злоба, че ходи по островите. Брат ми искаше да спи с простата Смилена. С жена ми сме в Германия и урода брат ми се похвали как тероризират Красимира. В училище брат ми имаше психически отклонения понеже бяхме бедни, а той и грозен и не излизаше с момичета. Красимира не излизаше с тях. Смилена излизаше с момчетата и й се изреждаха. https://de.linkedin.com/in/tsvetannachev
Иван Божков
16.08.2020 | 20:36 ч.
И аз съм спал с простата ку...ва Смилена Татарска. Красимира не е излизала с тях и не са били близки. Наистина я следят и тероризират от злоба. Смилена я мрази понеже беше най-симпатична и не е излизала с нея, за да не й е конкуренция Красимира и простата ку...ва да спи с всички. И Мирена ми се натискала, но не ги желая понеже са тъпи ку..ви. Мирена е жалка и проста и само съучниците й я харесват като жена. https://bg-bg.facebook.com/ivan.bojkov.5
на този клас му се смее цяло ПМГ
16.08.2020 | 19:25 ч.
Мирена е взела Мирослав от Деница с алопецията в училище. Тази Деница всички са я зарязвали и явно нещо не са наред. Въртят страшни интриги. Тези са с психически отклонения.
Обадете се на Каракашев да си поговорите за интригите на простата Деница от Враца
16.08.2020 | 18:16 ч.
Простата и нахална Деница е плела интриги и с колегата на Красимира, Николай Каракашев. Съучениците на Красимира от Враца са прости и психично болни. 15 години да преследваш някой... bg.linkedin.com › nikolay-karakashev-8b30505a
разследвани сте до една
16.08.2020 | 17:24 ч.
Мирена Йорданова с простата Деничка, общата Смиленка и останалите прости ку..вички ще идат на Враца да се виждат с Вацко и с Красимира няма да се занимават. Преди 15 години сте завършили ПМГ и Красимира не ви е никаква по закон. Ще се съберете да си разкажете кой с кого е спал и какви интриги е плел.
Емо
16.08.2020 | 15:55 ч.
Хаха. Общата Деница на катедрата. Спах с нея, за да я наемат на работа в ДСК. Мислеше, че сме влюбени. Интересна история...Явно този клас е болен. Деница беше бедна и нищо особено на външен вид, а като човек е много досадна и тъпа.
Илко
16.08.2020 | 15:11 ч.
Деница е много проста селянка и я пробвах за няколко нощи. Явно е превъртяла щом се мисли за невероятна и тормози съученичката си. Наистина е кривокрака и плоска. Явно врачаните са откачили от злоба. Излизаше с един Васо от катедрата. Живееше в мизерия в студентски и после май с някаква Ради.
Бойчо
16.08.2020 | 11:56 ч.
Тааа Красимира нема кой да я клати на Карибите и завижда на Смилянката ни. Злобна кучка. Жените ни са народни като наденицата и ракията а тааа лигла проста да си връи. Ша изпапаме путетата на Смилянката и Мирелката.
всичко е ясно
16.08.2020 | 10:27 ч.
Мирена Йорданова с останалите селянки да си ходят при простаците на Враца да си вижда олигофрена Вацунко и с Красимира да не се занимават. Завършили сте ПМГ преди 15 години и Красимира не ви е никаква. Остави Красимира намира!
як пичага
16.08.2020 | 10:00 ч.
Красимира е дива пичка а жените ни са чевръсти домакини и врътът баниците. Обичаме жени като Смилянката да ги поебваме и да си пием ракийката с тях. Таа лигла да са не прай на голема. Жените ни са къштовници а таа неква западлийка.
баба Гена
16.08.2020 | 09:33 ч.
Па децата ни немат пари и жевеат с назе а Смилянка е добра жена и си дава путката без време на секи. Мамина блага и убава. Кви са тия лигли да ми са прааат. Те такъ требва. Немаме пари за домове и Смилянката я обладават на стадиона. Народна жена е.
баба Иванка
16.08.2020 | 09:20 ч.
Па те така тее ма. Ние си не даваме путките на секи. Само богоизбраните момичета са праскат наред. Фанаааме му края. Некви пикли с дипломи да ми одат по Карибите а я да си гледам мъжо. Немааа са опрай тааа дръжава. Па момиченцата си им слагат ракийка и салатка и са любат. Господ име обрекъл путките и си гледат дома. Кви са тия демокрации квоо тва чудо да са не женат и да ми пътуват.
Мирена е съучениците и са психично болни изроди
15.08.2020 | 18:04 ч.
Това момче е съученик на Красимира от Козма Тричков и е отнел гаджето на олигофрена Вацата...Това момче спи с Виолета, която не е понасяла грозния олигофрен. https://bg.linkedin.com/in/vladimir-vladimirov-42093049?trk=people-guest_people_search-card
Простата курва Смилена Татарска
15.08.2020 | 17:55 ч.
Смилена Татарска е психично болна курва, която се представя за най-добрата приятелка на Красимира, за да й разбие живота. Красимира с тези хора не е била близка и не е споделяла нищо. СЪучениците на Красимира от ПМГ Враца са изроди. https://bg.linkedin.com/in/smilena-tatarska-4726643b Този боклук завижда на Красимира и я преследват и тероризират.
интригите на простите врачани
15.08.2020 | 17:07 ч.
Можете да се обадите на Мирена Йорданова да ви срещне и с тъпата Ралица, която се подиграва с Красимира. Простата Ралица е спала с Николай Давидов от Хюлет-Пакард, който я е изоставил понеже е тъпа. Освен с него е била и с Дончо от компанията им и отделно е спала с няколко момчета от Вършерц, които са били приятели...Да ви разкажат какво правят с Красимира от злоба, че момичето обикаля света. Врачански злоби!
Баба Вуца
15.08.2020 | 16:18 ч.
Ама кво катооо кривокрако ма нали си гледа мъжо и дома. Това са добри момичета ма. Тебе ша та лудиме докато та връжеме. И недъгавите раждат ма. Наеш ли ка рипа на хорцето с крачетата Деничка ма. От цървулете не се види че е кривокрака ма.
МВР прикирват звуковите атаки на съда
15.08.2020 | 16:11 ч.
https://advokatyordanova.com/ Този врачански боклук 8 години събира тъпа сган и следят Красимира. Питайте я да ви разкаже за един грозен олигфрен "Вацата" от Враца и какво искат от съученичката си.
звукови атаки
15.08.2020 | 15:55 ч.
Тези врачанки са прости селянки и завиждат на Красимира понеже пътува и е щастлива. Деница е с прякор "Неза" и е прост и нахален боклук, който тероризира Красимира с останалите. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%D0%B7%D0%B2%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8+%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B8
МВР знаят кой е зад звуковите атаки
15.08.2020 | 15:42 ч.
https://advokatyordanova.com/ Този боклук с кривокраката и недъгава Деница от Враца и останалите им съученици 8 години осакатяват Красимира. Събират проста сган да униажава Красимира 24/7.
баба Вуна
15.08.2020 | 13:36 ч.
Ние сме почтени жени и 8 години тааа я следиме да я връжеме у лудница да не са праска. Квааа таа мома Красимира с диплома да ми оди на карибите. Ние сме лапали куровете само на мъжете си по божията воля. Кваа таа прелюбодейница? Господ ни събира да я накажеме що оди и не гледа мъж. Момичетата ни са любат по божията воля.
Иво Митев
14.08.2020 | 21:31 ч.
Бил съм с Красимира преди 8 години и се подигравахме на простия й клас. Познаваме се с Благо Витанов...Класът им е от олигофрени. Тези врачани са психично болни. Мирена ми се натискаше, но е много проста и грозна и не я пожелах.
Колегията
14.08.2020 | 21:03 ч.
Господ ни е събрал да накажеме Красимира. Тааа ша подскача връзана у лудницата. Библията не дава да се ходи на Карибите, а требва да се гледа мъжо и да му се слага ракия и шопска салата. Таа наденица не знае ли къ са пръжи па да приласкае мъжо и да роди.
Мара
14.08.2020 | 21:00 ч.
Господ дава да си чешаме путките само докато родиме и после послушно си слагаме ракията на мъжете и се гледаме дома. Те такъ требва. Къ е рекъл господ. Тия момичета са богопомазани щом си чешат путките с много мъже. Ние сме безсилни пред божията воля. Па тааа Красимира квоо учила у тоо университет щом не знае за божията воля. Само богоизбраните си чешат путките с много мъже. Кво пътува тааа без мъж.
Нези на Коста Христов
14.08.2020 | 19:07 ч.
Моята приятелка Севето е от шоусредите и е спала с Коцето от Пайнер. Имам готини приятелки и вече не съм мизерна, защото момчето ми ме издържа, а Красимира няма кой да я издържа и се крие по Карибите. Ние сме звездни момичета и ни боготворят. Въвеждаме модите в държавата. Тази ще я вкараме в лудница. Коста редовно прави анален с мен и не ме е срам, защото сме съвременни жени и правим всичко. Красимира е изостанала.
народни жени
14.08.2020 | 18:45 ч.
Красимира я сръби гъзо щото си пази путака за турците а нашите момичета ги любат ергенете у България. Миренка и Смиленка са народни жени и се любат след наденица и ракия а таа Красимира да ми оди на Карибите и да ми са прай на голема. Господ ги пази и са любат страстно с истински мъже у България а тааа лигла ми оди по свето. Пръцли. Ша си налега парцалете и нема да са надига. Ние си гледаме мъжете и сме се чешали само да родиме. Кви са тия жени ма да одат и да си не гледат дома и мъжо. Имаме здрави момчета и момичетата ни са мъжки.
на Дени бабата
14.08.2020 | 18:11 ч.
Момичетата ни се любат с божията воля а таа кръжа да ми оди на Карибите да си чеша гъзо. Никъв морал. Смилянка я любат на ракия с божието позволение а таа кръжа Красимила да са прай на умна. Ша я побръкат и заключат да са не клати. Децата ни са добри и господ ги е помазал. Къв е тоо секс без брак ма? Мръсничка! Нашите деца са богоизбрани. Народа ни е добър и децата ни са благословени. Амин! Тааа нема да излаза и ша я връжат.
баба Гина
14.08.2020 | 16:58 ч.
Мен мъжо ми мааа чешал само да рода ма. Нее ли та срам ма? Мръсничка мръсна да ми оди на Карибите и да не гледа мъж. Аааааа Тааа ша ми прай секс а я ша си гледам мъжо. Я съм родила ма и си гледам дома ма. Мръсничка.
баба Лилянка от Девенци
14.08.2020 | 16:48 ч.
Тааа Красимира нема да си чеша путката и си отваа у село. Наредено ни е да я закараме тама. Момичетата ни ша са любат у градо а таа си заминава у село и нема да са прай на учена. Кво като има диплома? Таа ша я врънеме тама и нема да ни са прай на интересна. Кви Кариби ма?
лудите баби
14.08.2020 | 16:42 ч.
Ние сме добри жени ма. Ша са апеш отзаде. Децата ни са добри и се любат сладко, сладко. Апи са от злоба ма. Нема да ни фанат никоги. Народа ни е добър ма. МВР ни гласува доверие ма. Ша лежиш у лудница ма. Момичетата ни ги любат сички ергене и раждат ма.
Баш мъжагата
14.08.2020 | 15:03 ч.
Красимира пръцка от злоба, че обладаваме Смилянката. Тук сме здрави мъже и люшкаме качествени жени като Смилянчето. Пиче тъпо! Кво катоо звръшила ТУ? Ша подскача като козле на село, а Смилянката я уважаваме и пиеме редовно с нея. Тааа на никви Кариби нема да ходи и да са прай на друга. Ша ни слуша жените. Ша та връжеме у лудница, а Смилянката ша я цукаме.
Смилена Татарска
14.08.2020 | 14:43 ч.
Тутуф, тутуф и с влакчето на Враца. Аз съм спала и с пилето :Д Ще те следят по цял свят и ще те самоубия на Враца. Ние сме над теб и ще ни слушаш. Мъжете изгарят по мен, а теб ще те наблюдаваме. Хаха В интернет ти се смеят. Повече няма да видиш Карибите.
Нези
14.08.2020 | 14:31 ч.
Аз наистина съм кривокрака плоска, но алопецията ми се лекува и се чуствам върховно. Красимира е тъпа и затова ни позволяват да я следим и вкараме в лудница, защото сме умни деца. 8 години никой не ти повярва, защоти си по-тъпа от нас и всички ти се подиграват.
Братовчедка й Тинка от Девенци
14.08.2020 | 14:06 ч.
Красимира е дришла и да си ходи на село. Кво като таа звръшила университет? Ние сме с деца и сме добри хора и не си чешаме путките. Таа нема да са праска, а Смиленка ша я обладават щотооо добра жена. Таа ша я вкараме у лудница.
Деница Димитрова от ПМГ Враца
14.08.2020 | 12:07 ч.
Това е приятеля на недъгавата Деница от Б клас на ПМГ, която е превъртяла и следят Красимира. Въпросната Деница е кривокрака и има алопеция + още куп недъзи, но се възприема като невероятна жена и тероризират съученичката си. Деница в студентските години е била мизерна и е живяла с психоложка от Златица на име Радослава. Завършила е икономика в СУ. https://images.app.goo.gl/AqkdjsKmfLsyuWyj6
Б клас на ПМГ Враца са слабоумни и прости сателитни терористи
13.08.2020 | 20:43 ч.
Влезте в бг работодател в компаниите Фесто, Меншън, ДСВ Роудс, Vmware, SAP, Adecco и Хюлет-Пакард да видите каъв цирк е заради този прост, врачански клас. Тези са слабоумни и прости. Някакви простаци нападат Красимира заради общи ку...ви като Смилена Татарска. Явно мъжете й следят Красимира...Красимира е жертва на тези простаци вече 10 години.
ПМГ Враца
13.08.2020 | 20:29 ч.
Toзи клас е отвратителен и прост. Завършили са преди 15 години ПМГ и Красимира не им е никаква. Имат психически отклонения.
Б клас от ПМГ Враца
13.08.2020 | 19:36 ч.
Смилена наистина е обща. Били сме съученици...Следят Красимира на Карибите от злоба. Повече от 8 години, но Мирена има връзки и ги крият. Бяха много бедни и мизерни ку...ви в Студентски. Те са зад звуковите атаки. https://images.app.goo.gl/9Kn9gC3A1HLs2z6q7
разследвани са
13.08.2020 | 19:15 ч.
Тези мизерни ку..вички са разследвани и знаем, че са те, но ги покриват. В Студентски Град Мирена и Смилена са били заедно на квартира в мизерна панелка и са спали в една стая. Става въпрос за много мизерни и прости ку..ви от Враца, които следят съученичката си Красимира на Карибите от злоба. Красимира има международна кариера и познатите й са навън и нямат общо с тези простачки.
Георги Татарски
13.08.2020 | 18:30 ч.
Баща й знае ли каква тъпа курва е? Боклук долнопробен! https://bglekari.bg/urologiq/item/819-doktor-georgi-tatarski
незаконно следене и тормоз
13.08.2020 | 18:27 ч.
Смилена е много проста и долнопробна и спи с пълни селяни. Следят Красимира 10 години, за да й разбият живота. Момичето не излиза с такива простаци и селски ку...ви. "Праскате се"...Тъпа сган сте! Следете си общата ку...ва Смилена Татарска! Красимира пътува по света, а Смилената е обща и я "праскате" наред. Следете си долнопробните селянки! Красимира с тези хора няма общо. Пълна сган сте!
от самото начало е ясно какво става
13.08.2020 | 18:17 ч.
"Праскайте" си селските ку...ви по селските квартири и стадиони и оставете Красимира намира. Смилена е много долнопробна и проста. Оставете Красимира намира. "Пички"..."праскане"...Много проста сган сте! Слабоумни и бавноразвиващи се селяни! Смилената ви е обща и следи Красимира на Карибите от злоба, че е изпаднала и проста ку...ва.
картинката е ясна
13.08.2020 | 18:07 ч.
Всичко си дойде на място...Общата ку...ва Смилена следи Красимира с простаците си :Д 8 години вече...На Карибите...Незаконно, сателитно следене от слабоумни ку...ви и простаците, които ги "праскат"...Колко жалка държава! Тук общата ку...ва Смилена да си слага ракията на "праскачите" и да остави Красимира намира.
Любако от Девенци
13.08.2020 | 17:46 ч.
Таа Класимилааа много задлъстена путка. И бедните момчета се пласкат и Смиленка е добра с тях. Ние сме футболни маняци и обичаме яки пички. Тааа Класимила на ква са прай. Да я вкарат у лудница. Смиленка е добра с нас и всички искаме да я обладаем. Прави ни салатка и ни слага ракия. Много яка путка! Като немаме убави апартаменти и кво? И ние имаме нужда да са пласкаме.
Светлозара от Кюстендил
13.08.2020 | 17:18 ч.
Красимира е тъпа пичка, а жени като Смилена ги желаят всички мъже. Тази ще я следят и вкарат в лудница. Правим си гаврата с тъпото пиче. Никой няма да ни хване, защото сме умни и желани жени. Вече 8 години наблюдаваме тъпото пиче по цял свят и се подиграваме с нея. https://bg.linkedin.com/in/svetlozara-ivanova-805908159
хаха
13.08.2020 | 16:08 ч.
Тези явно са прости мърди след като ги клатят такива мизерни селяни. Само гнусните ку...ви ги водят по стадионите понеже нямат хубави домове. Супер гнусно! Някакви селски мърди ни следят със сателит. Ние сме зад Красимира! Само като си представя как тази Смилена я люшкат в разпадналите се стаички по стадионите ми се гади. Тази има трипер и сифилис!
знаем всичко
13.08.2020 | 15:57 ч.
Тези двете са отчаяни ку..ви и завиждат на съученичката си понеже обикаля света, а те двете са селски ку...ви в България.
Иван Семков
13.08.2020 | 15:55 ч.
Смиленче, ще те клатим наред понеже си много яка :Д Много отчаяна ку..ва си след като си стигнала дотам да следиш съученичката си :Д Спомни ли си ме? Докато беше със Светослав Рачин му изневери с мен :Д
Христо Стара Загора
13.08.2020 | 15:40 ч.
Тези май имат някакви деца и са отчаяни ку..ви след като си следят съученичката. Явно са общи навсякъде...Смиленчето и мен искаше да обладае :Д
Иван Иванов
13.08.2020 | 15:35 ч.
Цялата ми компания е праскала Смилена Татарска. Много обортотна и добра за кекс за една нощ. Моят Ники е правил и анален с нея. Супер готино. Сливналии сме яки пичове. https://bg.linkedin.com/in/ivan-ivanov-a694375a
Чапкана
13.08.2020 | 13:33 ч.
Смиленчето идваше при мен на Стара Загора да я обладавам мъжката :Д Тези двете са такива лисици :Д https://bg-bg.facebook.com/chapkana
павето
13.08.2020 | 13:27 ч.
Смилена Татарска беше проста ку..ва във Враца и са разбили живота на съученичката си от злоба. Орлин я водеше в стаичките на стадиона да спи с нея докато беше ученичка.
Николай Григоров
13.08.2020 | 13:24 ч.
Тази е много проста врачанка, която стои зад звуковите атаки. Приятелката й Смилена Татарска е обща ку...ва. Накъде върви този свят. Желаеше ме и ме преследва от училище. Похвали ми се колко "голяма" е станала...https://advokatyordanova.com/
Красимира Ромеова Кръстева
21.03.2019 | 19:16 ч.
Сливенският педерас 8 години ме тормози с анален секс и следи със сателит по цял свят! Този тъп боклук с Мирена ми разби живота! https://bg.linkedin.com/in/nikolay-d-nikolov
Красимира Ромеова Кръстева
21.03.2019 | 19:14 ч.
Долнопробната курва ме изтезава незаконно 5 години! Този боклук ме върна насила в България да ме мъчи! http://www.advokatyordanova.com/
Красимира Ромеова Кръстева
16.04.2017 | 17:40 ч.
Пускат ми коментари на долнопробните си селяци, че "ша ма клатат"..."ша ма люшкат"...Събрали са си долнопорбната сган да "ма поучава"..."Тааа одила"..."Пичка"...24/7! И така 5 години...Съсипват ни и ни прибират при смрадовете "у България" да си ни подиграват...
Красимира Ромеова кръстева
16.04.2017 | 17:36 ч.
Последната година пускам по няколко жалби в месеца...Селските смрадове "ма чакат да са усета и да са прибера"...Говорим за бедни, прости смрадове, които просто ще ме затворят и малтретират психически докато успеят да ме самоубият. Самите те си ми казват, че "ша ма остааат без ранъ и водъ" и "нема да излазам"...Така живея 5 години без да съм подсъдима! "Ти, назаде"...Този ад е ежеминутно! Контролират си "простата момъ"...
Красимира Ромеова Кръстева
16.04.2017 | 17:32 ч.
Номерата на жалбите ми...Простите курви ме искат "у циганската махала"...На опитите ми да се освободя, селските курви ми казват: "мечти" и "ша та достопа, момиченце"...Това си го представете 24/7 от 5 години! Плашат ме с "вратничката" на Райна Иванова от село Мадан... 635/2803/2017 - Софийска колегия 13-0027/02.02.16 - Зам. мин. на транспорта ик-316/06.10.2016 - Национално бюро за контрол на срс 1812/24.11.2016 - Софийска адвокатска 3034/2015/04.12.15 - Военноокръжна 40672/19.11.15 - Прокурор В. Иванов 31822/12.09.15 - Прокурор А. Делчева 3864/27.01.2016 - Прокурор Л. Кариева 14020/04.02.2016 - Прокурор Н. Стойнова 914/1902.16 - Прокурор Д. Георгиева 8008/16.03.2016 - Прокурор С. Соколова 94-к-523/09.12.2016 - Мин. на икономиката Даниела Везиева 14020/26.07.2016 - Прокурор М. Маринова 5251/05.03.2015 - Прокурор Ч. Железчева 14020/05.02.2016 - Прокурор Ем. Сакаджийски 30896/04.11.2016 - Прокурор М. Тихова 9346/01.09.2016 - Прокурор Димитър Илиев 8115/09.08.2016 - Прокурор Г. Георгиева 6381/29.07.2016 - Зам. районен прокурор 411/2016 - Софийски съвет Д. Георгиева, Петър Китанов, Вл. Дончев 640/15 - Мин. на вътрешните 914/28.10.2016 - Прокурор Д. Георгиева 97-918/15.11.2016 - Мин. на здравеопазването д-р Ангел Кунчев 8008/14.11.16 - Прокурор Калин Владимиров 03.07.111/24.11.16 - гл. сек. на мин. съвет Веселин Даков 17021957/20.02.2017 - Главна инспекция по труда Веселин Даков 94-к-70/29.03.2017 Мин. на правосъдието Калинка Плачкова 16041063/25.03.2016 - инж. Л. Владимирова
Красимира Ромеова Кръстева
16.04.2017 | 17:13 ч.
Събират "децата" да ми говорят..."Така ги прааат старите моми"...Тези по-долу са приятели на Николай...Всички заедно си "пращат овцата на село"...събират копелдаците да ме гаврят 24/7! "Ше ти го обесним и на тебе"...Така ми се говори 24/7! "А, ти натам"..."Татика"..."Тавааа откачено"..."Тавааа слабоумно"..."Чуеш ли ма"...24/7 така ми говорят 5 години и ми заповядват да си "ода по село"..."Слабоумна момъ"...5 години от моя живот минаха така! Сателитно следене и гласов терор! "Тааа немааа ми излаза"..."Ша затареваш у България"..."Дръта курва"... https://www.linkedin.com/in/miroslav-marinov-5a2471a6 http://alinedesign.bg/%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BF/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BB-%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2/
Красимира Ромеова Кръстева
16.04.2017 | 17:08 ч.
>-------- Оригинално писмо -------- >От: Krasimira Krasteva [email protected] >Относно: info >До: [email protected] >Изпратено на: 05.01.2017 16:59 Здравейте, По-долу ще видите сестрата на замесена в предумишлено убийство. Би било хубаво да обърнете внимани. Аз съм нейна братовчедка, която карат да се самоубие на село при баба си Райна Иванова. Под вашата студентка са изброени други замесени в терора. От 4 години ме следят в реално време и побъркват с гласове. Свтлозара Здравкова Симеонова е злобна и ненормална като останалите замесени. Върнаха ме в България чрез този терор и смятат да стигнат докрай. КЛАСИРАНЕ ЗА ОБЩЕЖИТИЯ ПО АЗБУЧЕН РЕД uacg.bg/UserFiles/File/KSBVU/класиране%20по%20азб_ред_2016.pdf 15.07.2016 г. - КЛАСИРАНЕ ЗА ОБЩЕЖИТИЯ ПО АЗБУЧЕН РЕД ... 1322 Александър Симеонов Симеонов ...... 964 Златимира Здравкова Симеонова. http://www.blitz.bg/article/45431 Това правят с мен. https://www.linkedin.com/in/emiliya-pavlova-itil-f%C2%AE-12150217 https://www.linkedin.com/in/biliana-marinova-54877165 Мирослав Богданов (Miroslav Bogdanov) | LinkedIn https://bg.linkedin.com/.../мирослав-богданов-miroslav-bogda... - Превод на страницата Bulgaria - ‎Response Manager - ‎Hewlett Packard Enterprise View Мирослав Богданов (Miroslav Bogdanov)'s professional profile on LinkedIn. ... service requests logged in by HP's external corporate customers (Centrica ... https://bg.linkedin.com/in/vanya-kalnakova-b716823 https://www.linkedin.com/in/danailnachev https://bg.linkedin.com/in/danina-ruseva-931a2239 Danina Ruseva | LinkedIn bg.linkedin.com View Danina Ruseva’s professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world's largest business network, helping professionals like Danina Ruseva discover inside connections to recommended job candidates, industry experts, and business partners. Danail Nachev | LinkedIn www.linkedin.com View Danail Nachev’s professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world's largest business network, helping professionals like Danail Nachev discover inside ... https://uk.linkedin.com/in/denitsa-dimitrova-48a20339 Denitsa Dimitrova | LinkedIn uk.linkedin.com View Denitsa Dimitrova’s professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world's largest business network, helping professionals like Denitsa Dimitrova discover inside connections to recommended job candidates, industry experts, and business partners. Adecco Bulgaria - Как да управляваме конфликтите на... | Facebook https://bg-bg.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10152536027847196&id... Как да управляваме конфликтите на работното място? Прочетете повече в статията от Венцислав Касамски, мениджър "Стратегически проекти" в ... http://advokatibg.eu/%D0%90%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B8/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/18774-%D0%9C%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0%20%D0%95%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%D0%99%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0 0888574006 – Cvetana Conkova 0886417268 – Raina Ivanova 095132565 – Police Boichinovtsi 0889201985 – Krasimir Kirilov 029828553 – Rachev 0888416321 – Magdalena crime police 0884267901 – BTK 0896650060 – GDBOP 0884914021 – Cvetkova Police https://holosonics.com/ http://ultrasonic-audio.com/products/acouspade-directional-speaker/ http://mashable.com/2012/03/22/soundlazer-kickstarter-speaker/#26AShJwugkq3 http://hypersound.com/pro/products/ https://www.ted.com/talks/woody_norris_invents_amazing_things https://www.youtube.com/watch?v=4eZVF1ouTT4 https://conservancy.umn.edu/handle/11299/96710 https://en.wikipedia.org/wiki/Sound_from_ultrasound https://www.youtube.com/watch?v=vVxcvkIGTCI https://www.youtube.com/watch?v=hmNzf9ztnAk https://www.technologyreview.com/s/402725/the-sound-war/ https://www.google.bg/search?q=directional+sound&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjx86_1orzQAhVGlxQKHcp1AGYQ_AUICCgB&biw=1204&bih=560#imgrc=_ Отваряте темата до картинките и четете! http://www.google.ch/patents/US20120245406 https://www.lradx.com/lrad_products/lrad-500rx/ С Уважение, Красимира Кръстева 0899926389 Sent from Outlook
КРАСИМИРА РОМЕОВА КРЪСТЕВА
16.04.2017 | 17:06 ч.
СЪУЧЕНИЧКА, КОЯТО МЕ СЛЕДИ С ТЯХ И ПОВТАРЯ: "В ГЪЗ"...СМРАДОВЕТЕ СА СЕ "ОТВРАТИЛИ ОТ МЕН"...ПУСТИНЯЦИТЕ "ША МА ЕБАТ У АНУСО" ИНАЧЕ СА ОТВРАТЕНИ...5 ГОДИНИ МЕ СЛЕДЯТ И ТОРМОЗЯТ, ЗА ДА МЕ ПРИБЕРЕ БЕЗДЕТКАТА ЦВЕТАНА ЦОНКОВА ОТ ВРАЦА И УНИЖАВА "У ВРАЦА"...НА ЦОНКО ЛЮБИМАТА БЕЗДЕТКА... Национален регистър за правна помощ - Детайли за адвокат www.nbpp.government.bg/национален-регистър/3973?view=nlab_register... Име: Мирена Емилова Йорданова; Рег. №: 5247; Адвокатски съвет: София; Адрес: София, ул. Академик Стефан Младенов № 2, вх. А; Телефон ...
КРАСИМИРА РОМЕОВА КРЪСТЕВА
16.04.2017 | 17:04 ч.
ОТ 5 ГОДИНИ МЕ СЛЕДЯТ НЕЗАКОННО СЪС САТЕЛИТ И МАЛТРЕТИРАТ ПСИХИЧЕСКИ! https://bg.linkedin.com/in/nikolay-nikolov-65924829 СЛИВЕНСКИЯТ ПЕДЕРАС ГИ КАРА ДА МЕ "ЕБАТ У ГЪЗА"...НАКАРАЛ Е СЕЛЯЦИТЕ ОТ ФАМИЛИЯТА ДА СИ МЕ ПРИБЕРАТ И САМОУБИЯТ. ЦОНКО ИВАНОВ ОТ ВРАЦА И ОСТАНАЛИТЕ СЕЛЯЦИ...МРЪСНИЯТ СМРАД ИСКА ДА МЕ ПОБЪРКА И ЗАТВОРИ! ПРОСТИЯТ СМРАД ГИ Е НАКАРАЛ ДА МИ ПОВТАРЯТ: "У ДЗАДНИКО" И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ! "ТИ У СЕЛО"..."КАЗАХМЕ ТИ НА ТЕБЕ"...24/7 НЕПРЕКЪСНАТ ПСИХИЧЕСКИ ТЕРОР! ЗАГУБИХ 5 ГОДИНИ, А ПРОКУРАТУРАТА МИ СЛАГА ОТКАЗИ!
 
Печатни издания

  

 

  

 

    

 

Най-четени

Виц на деня

АРХИВ | изберете две дати

Управлението на „бисквитките“ (cookies) на интернет сайта на Вестник БРЯГ

Сайтът използва „бисквитки“, за да оптимизира навигацията Ви в интернет.