Социален център в Плевен стартира дистанционни услуги

Общество
31.03.2020 | 18:06 ч.

Във връзка с въведеното извънредно положение в страната и с оптимизиране на работния процес, екипът на Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания в Плевен стартира от 1 април дистанционни услуги за своите потребители и техните близки.

„ЦСРИДУ - Плевен се присъединява към всеобщите условия за ограничаването на COVID-19. В настоящия момент обществото е изправено пред сериозна ситуация, която изисква от всички нас отговорност чрез стриктно спазване на наложените мерки и ограничения, които променят досегашния ни начин на живот. Изключително важно е да се грижим за себе си и околните, да поддържаме връзка помежду си, да се подкрепяме и оказваме помощ при необходимост. Усилията на екипа на ЦСРИДУ, сега повече от всякога, ще бъдат насочени към създаване на условия и атмосфера, в която всички да се чувстват спокойни, в безопасност и да получават необходимата подкрепа. В тази връзка Ви уведомяваме, че от 1 април 2020 г. екипът на Центъра стартира алтернативен подход при осъществяване на дейността на социалната услуга чрез предоставяне на дистанционни услуги за своите потребители и техните близки“, се казва в обръщението от екипа.

На потребителите ще бъде осигурена психо-социална подкрепа, консултации и непрекъсната информация дистанционно - по телефона и интернет чрез средствата за масова комуникация - електронна поща, фейсбук, вайбър и месинджър. Ще бъде осигурена и връзка със специалисти по определен график, съобразно възможностите и потребностите.

„За всички наши приятели, които следят страницата ни във фейсбук, ежедневно ще бъде публикувана актуална, полезна и важна информация от местни и държавни институции и Националния щаб за извънредното положение в страната. Ще продължите общуването си с всички членове на екипа и с приятелите си от ЦСРИДУ-Плевен“, се казва още в обръщението от Центъра. И завършва с призив: Останете си вкъщи и бъдете здрави!

За връзка с екипа на ЦСРИДУ - Плевен:

e-mail: [email protected]

тел.: 064 801303

тел: 0879911381

 

 
Печатни издания

  

      

   

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

- Вярно ли е, че си се развел с жена си, а после си се оженил за балдъзата?!

- Вярно е.

- Защо, бе човек?!

- Свикнах с тъщата...

АРХИВ | изберете две дати