Спипаха пишман обирджиите на букмейкърския пункт!

Крими
14.01.2020 | 12:57 ч.

Полицията в Русе разкри извършителите на грабежа от букмейкърски пункт, съобщиха от ОДМВР-Русе.

На 10 януари около 22:20 часа, чрез единния номер за спешни повиквания - 112, в полицията е подаден сигнал за извършен опит за грабеж в пункт за спортни залагания на бул. Липник в Русе.

Двама души влезли в пункта с маски и пистолети, които насочили към служителката в обекта и клиент, като поискали парите от касата. Жената отказала да даде парите, а двамата нападатели напуснали пункта и изчезнали в неизвестна посока. Веднага след получаване на информацията са предприети действия по изясняване на случая и установяване на извършителите.

БРЯГНЮЗ научи от свои източници, че пистолетите са открити, били са газови.

В хода на извършените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на криминална полиция в Първо РУ, както и от реализираните множество процесуално-следствени действия за документиране и изясняване на извършеното престъпление, като автори на деянието са установени двама младежи от Русе на 17 г., ученици в Русе, които не са известни на полицията до момента с криминални прояви. Те са били задържани вчера за срок до 24 часа по ЗМВР.

Работата на полицията по случая продължава под надзора на Районната прокуратура в Русе, в хода на образуваното досъдебно производство.

 

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

  Лекарят пита родилка:

- Кой е бащата?
  Тя:
- Не знам, беше с маска...
АРХИВ | изберете две дати