Рецептата е за 12 броя. Може да се приготвят до 24 часа преди консумация и да се охладят. При сервиране се затоплят.
ПРОДУКТИ:
- 3 с. л. обикновено брашно, за овалване
- 250 г бутер тесто
- 250 г маскарпоне
- 2 средни яйца
- 2 супени лъжици нарязан на ситно лук
- 100 г тънка шунка, настъргана
- 100 g пармезан или кашкавал
ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
- Загрейте фурната до 190 ° C.
- Върху леко набрашнена повърхност разточете тестото на тънко, след това с помощта на 8 см резачка отпечатайте кръгчета и и ги подрете в тава, върху хартия за печене.
- В купа разбийте маскарпонето, яйцата и лука, след това разбъркайте шунката и кашкавала/пармезан.
- Разпределете сместта върху оформените вече кръгчета и печете 20-25 минути, докато станат златистокафяви.
Коментирай