Тома Биков към БСП: Няма да има разпускане на парламента, карантината има и добри страни - да помислим върху собствените си глупости

Политика
26.03.2020 | 10:43 ч.

"Няма да има разпускане на парламента, още утре може да свикате работата на Народното събране, друг е въпросът долкот ще има смисъл. Нищо не е разпуснато. Дали ще говорите от тази трибуна, или от "Позитано" 20, никой няма да ограничи вашето мнение."

Така се обърна депутатът от ГЕРБ Тома Биков към БСП, които настояват парламентът да продължи работата си, позовавайки се на Конституцията.

"В тази криза е много важно да демонстираме спокойствие, да не говорим, че след тази криза ще дойде другата - икономическата, социалната. Ако този парламент работи както преди това положение, ще гледаме закони, изработени в друга среда. Дебатирахме неща, които вече ни се струват незначителни вече, друга е вече ситуацията.

Карнатината има и добри страни - да се затворим вкъщи, да помислим върху собстените си грешки, но и върху собствените си глупости. Да видим в досега приетите закони на първо четене дали са адекватни на настоящата ситуация? Трябва да се подготвим за извънредното положение, то ще свърши, няма да е 10 години, никой партия не иска да носи сама отговорността в такива моменти. Нека заедно носим тази отговорност, няма смисъл от този дебат", обяви още депутатът от ГЕРБ.

 

 

 

лн

Още по темата

Коментирай

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

2050 гидина.

Карантината си отива...

- Скъпи, най-после ще използваме резервацията за море от 2020 година.

Тя ни е наследство от баба и дядо!

АРХИВ | изберете две дати