Три дами се борят за директорския стол на Галин Ганчев в СУ "Васил Левски"

Общество
31.07.2020 | 08:49 ч.

Три дами са одобрените кандидати за директор на СУ "Васил Левски" на мястото на дългогодишния му ръководител Галин Ганчев.

Това става ясно от публикувания списък на РУО с одобрени кандидати за директорски постове на училища в Русенска област. 

Това са Росица Михайлова Кунчева (учител в ОУ „В. Априлов“), Красимира Иванова Иванова (зам.-директор там) и Росица Енева Стойчева (ОУ „Братя Миладинови).

Росица Кунчева и Росица Стойчева обаче са кандидатки за директорския пост и на още едно училище в Русе -  ОУ "Братя Миладинови". Заедно с тях в надпреварата се включват и двама мъже -  Валентин Дочев Дочев (настоящ зам.- директор) и Камен Рашев Минков (зам.-директор в ПГ по механотехника).

Училищата в с. Полско Косово и с. Смирненски също търсят своите управленци. Там одобрените кандидатите са по един - съответно Ивелина Георгиева Кирилова и Мюжген Алиева Ахмедова.

Първият етап – писмен изпит-тест от конкурсната процедура - ще се проведе на 10 август (понеделник) от 10,00 часа в МГ „Баба Тонка”.

Интервю с кандидатите, които успешно са издържали писмения изпит-тест, ще се проведе на 11 август отново в МГ „Баба Тонка” - гр. Русе, по график, който ще бъде съобщен в деня на писмения изпит.

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

  Лекарят пита родилка:

- Кой е бащата?
  Тя:
- Не знам, беше с маска...
АРХИВ | изберете две дати