Цветан Цветанов преброява хората си в Русе

Политика
04.03.2020 | 12:22 ч.

Бившият втори в ГЕРБ, който създаде след напускането на постовете в партията неправителствената организация Евро-атлантически център за сигурност (ЕАЦС),  ще преброи верните си хора в Русе на 5 март /четвърък/ в зала "Европа" на Доходното здание, научи "Бряг".

Информацията, че Цветанов ще използва срещата, за да учреди местна структура в крайдунавския град, не се потвърди, тъй като ЕАЦС е регистриран като НПО, която според закона може да има  централа, но не и организационни структури по места. Това изрично  уточниха от централата на организацията в София.

От там съобщиха също, че събитието е обявено като  Кръгла маса, на която ще говори Цветан Цветанов, а две професорки от София  ще изнесат лекции по проблемите на развитието на Черноморския регион в светлината на евроатлантическата политика. С организирането на събитието в Русе е ангажиран Иван Григоров, бивш зам.-кмет на Община Русе и бивш член на областното ръководство на ГЕРБ, сега общински съветник от групата на СДС в Общинския съвет. "Да, аз съм организаторът на мероприятието, лично съм поканил около 100 души симпатизанти на Цветан Цветанов, подкрепящи неговото виждане за евро-атлантическото развитие на страната и на русенския регион. Сред тях са хора, разочаровани и търсещи алтернатива на сегашната политика на ГЕРБ в Русе", каза за "Бряг" Григоров.

На събитието  е  поканен и бившият областен управител Стефко Бурджиев. Там обаче изненадващо нямало да присъства бившият кмет Пламен Стоилов, научи "Бряг".

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

АРХИВ | изберете две дати