Цял месец без топла вода в Русе

Общество
13.07.2020 | 14:55 ч.

Целият град Русе остава без топла вода за един месец, съобщават от „Топлофикация Русе”. Временното прекъсване на топлоснабдяването ще бъде от 1 август 2020г. до 31 август 2020г.  

Причината за спирането на топлата вода е изграждането на съоръжения, свързани с изпълнение на задължителните мероприятия в областта на екологичното законодателство и гарантиране на по-чист въздух над града ни. Освен това са предвидени и ремонтни дейности по топлопреносната мрежа.  

Русенци могат да получат допълнителна информация на денонощния телефонен номер на диспечерска служба (082) 841 905.

Ръководството на „Топлофикация Русе” ЕАД се извинява за създадените неудобства.

 

 

Коментирай

Евелина
16.07.2020 | 11:38 ч.
Нищо ново- това супер неудобство ТЕЦ -Русе ни го причинява от как се помним. Вечната им ГОДИШНА ПРОФИЛАКТИКА/ремонти- да оставят клиентите в жегите без топла вода. Видяхме се принудени да си купим БОЙЛЕРИ. Още по-възмутително: през зимата да оставят хората без отопление- поради вечните аварии в ТЕЦ-Русе. Подир летните РЕМОНТИ- неизменни зимни АВАРИИ. Принудихме се да си сложим климатици. Изглежда супер кадърните началници на ТЕЦ Русе живеят в още в социализма и безхаберието. И услугата им вече става нежелана- щом на нея не може да се разчита, когато е най-нужна. От възпитание не ви пращам еди-къде.
 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

2050 гидина.

Карантината си отива...

- Скъпи, най-после ще използваме резервацията за море от 2020 година.

Тя ни е наследство от баба и дядо!

АРХИВ | изберете две дати