В "Дунав" минаха тестове за коронавирус

Спорт
12.05.2020 | 17:37 ч.

Футболистите на „Дунав“ минаха тестове за коронавирус, като утре се очакват резултатите, съобщи административният директор на клуба Свилен Стефанов.

Всички играчи на русенския тим са вече в Русе, за да тренират отначало индивидуално. Засега играчите все още очакват своите заплати, пише 24 часа.

Те очакват парите си за февруари, и април, като последните им заплати са броени за януари. В петък се очаква да има някакво развитие и към разрешаване на финансовите проблеми на отбора. Към края на седмицата ще започнат и групови тренировки с по няколко футболисти.

От състава отсъства само френското крило Дуде Ндонгала. Техничарят отпътува за родната си страна в началото на карантината. Тъй като е френски гражданин и няма документ за пребиваване у нас, той все още не може да се завърне в България, обясни Стефанов.

Според административния директор на „Дунав“, крилото очаква официална отмяна на карантината, и когато министър Ананиев даде разрешение чужди граждани да влизат в страната, ще пристигне в Русе. Дори и в този случай обаче му предстои период на 14-дневна домашна карантина, преди да се включи в тренировките на отбора. Такъв проблем не стои пред другите чужденци в „Дунав“ – македонецът Исаевски има разрешение за временно пребиваване в България, а двамата бразилци изкараха периода на извънредното положение в Русе.

 
Печатни издания

  

      

   

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

- Вярно ли е, че си се развел с жена си, а после си се оженил за балдъзата?!

- Вярно е.

- Защо, бе човек?!

- Свикнах с тъщата...

АРХИВ | изберете две дати