В Мондрагоне местните нападат български автомобили, нашенци им отвръщат със столове, армията настъпва! (Видео)

Свят
26.06.2020 | 16:37 ч.

Напрежението в италианския град Мондрагоне продължава да расте. Местните нападнаха български автомобили, а наши сънародници ги обстрелваха със столове през терасите. Италия изпрати армията за въдворяване на ред.

Властите са изолирали пет блока в Мондрагоне, в които живеят около 300 италианци, близо 200 българи, както и граждани на други страни от Източна Европа, Северна Африка и Южна Америка.

Причината за изолацията е, че там има много заразени с COVID-19. Сред тях са и 49 българи. Властите са обособили червена зона, но някои от изолираните в нея са успели да я напуснат през нощта.

Други също се опитаха да пробият блокадата в знак на протест, че не ги пускат да отидат на работа. Това породи напрежение у местните жители, които призоваха виновните да бъдат изгонени, предава Нова тв.

 

Още по темата

Коментирай

Българин
27.06.2020 | 19:11 ч.
Информацията е невярна. Тези лица са цигани, на които поради пагубни, предателски, антинационални политики са дадени български лични документи. Така че в никакъв случай не са ми "сънародници" и не желая да бъда отъждествяван с тях. Позор за писалия горния слабоумен и некомпетентен материал.
 
Печатни издания

  

   

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати