В РУСЕНСКА ОБЛАСТ ДЕНЯТ НА БАЛОТАЖА ЗАПОЧНА СПОКОЙНО

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016
13.11.2016 | 10:52 ч.

 

В Русенска област вторият тур на изборите за президент и вицепрезидент на Република България започна в спокойна обстановка.

 

Охраната на изборните помещения през изминалата нощ протече нормално, тази сутрин секционните помещения и съдържащите се в тях материали са предадени на РИК и СИК без нарушения. Няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите на територията на областта.

 

В изборния ден МВР осъществява само външна охрана на изборните помещения. Служителите на полицията могат да влизат в секциите само при необходимост за възстановяване на реда, след искане от председателя на съответната избирателната комисия.

 

НАПОМНЯМЕ, че в изборния ден служителите ще следят в местата за гласуване да не влизат лица, които носят оръжие или предмети, опасни за живота и здравето на хората, както и лица в явно нетрезво състояние. Няма да бъде допускано внасянето на обемисти пакети и багаж. Забранено е паркирането на моторни превозни средства в непосредствена близост до секциите, както и оставянето на вещи без надзор.

 

 

Служителите от сектор “Български документи за самоличност” ще съдействат на българските граждани, които желаят да упражнят правото си на глас.

 

ИЗДАВАНЕ НА ЛИЧНИ КАРТИ И УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА ГЛАСУВАНЕ ВЪВ ВРЪЗКА С БАЛОТАЖА

http://www.ruse.mvr.bg/Prescentar/Novini/news161109+BDS.htm

Коментирай

Още от ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016

Всички от ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016  
 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

2050 гидина.

Карантината си отива...

- Скъпи, най-после ще използваме резервацията за море от 2020 година.

Тя ни е наследство от баба и дядо!

АРХИВ | изберете две дати