В Русенския университет отлагат изпити на задочници и кандидатстуденти

Общество
25.03.2020 | 15:58 ч.

Присъствените учебни занятия в Русенския университет ще бъдат преустановени до 12 април 2020 г. Образователният процес ще се провежда неприсъствено, чрез електронната платформа за дистанционно обучение на Русенския университет (https://e-learning.uni-ruse.bg/ ) и други средства за онлайн обучение.  Това става ясно от издадената заповед на ректора на университета проф. Белоев, с която той удължава мерките, взети във връзка с решението на Народното събрание за обявяване на извънредно положение, свързано с прилагане на мерки за ограничаване разпространението на заразата с COVID 19.

Изпитната дата със задочните студенти на 4.04.2020г. се отлага за 25.04.2020г. На Ректорски съвет ще бъде обсъдена възможността за провеждане на онлайн изпити по определени дисциплини.

Преустановят се всички мероприятия, провеждани в Русенския университет. Продължава онлайн приемането на заявления за явяване на кандидатстудентски изпити.  Предварителният кандидатстудентски изпит на  4.04.2020 г. се отлага за 25.04.2020 г.

 Кандидатстудентската кампания продължава по обявения график, освен ако епидемиологичната ситуация и препоръките на Националния оперативен щаб не наложат друго.

 

dp

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

АРХИВ | изберете две дати