Задържаха собственик на нощно заведение, склонявал момичета от персонала към сексуални услуги

Крими
07.03.2020 | 17:28 ч.

38-годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на Бургас, бе задържан при специализирана полицейска операция на служители от отдел "Криминална полиция" към ОД МВР Бургас и Специализираните полицейски сили, пише Бургас 24.

Констатирано е, че същият склонявал момичета, работещи като стриптийзьорки в бара, да приемат и предлагат и сексуални услуги срещу заплащане с цел придобиването на по-високи доходи. Към момента са установени четири момичета на възраст 18 - 27 години, всички от вътрешността на България, които започнали работа в нощното заведение като танцьорки.

С течение на времето обаче 38-годишният собственик на обекта ги склонил към развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане посредством даване на облаги и обещаване на високи доходи.

Обичайната цена за 15 минути била 70 лева, а за половин час - 150 лв., като малка част от парите оставали за момичета. При претърсването на заведението е намерена парична сума в различна валута и купюри /освен български лева, са открити долари и евробанкноти/.

Освен 38-годишният собственик на заведението за срок от едно денонощие е задържан и 46-годишен охранител, като към момента се изяснявана съпричастността му към извършваната престъпна дейност.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура - Бургас.

 
Печатни издания

  

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати