Закопчаха двама пияни хулигани, ругали и заплашвали униформени

Крими
02.12.2019 | 13:40 ч.

Две досъдебни производства са образувани във Второ РУ, във връзка с извършени хулигански действия от двама мъже.
На 30 ноември около 01:50 часа екип на Второ РУ е бил изпратен, след сигнал от граждани за нарушаване на нощната тишина и реда, на адрес в гр. Русе на ул. Св.Св. Кирил и Методий - в избено помещение, пригодено за механа.

Когато служителите са отишли на адреса са установени няколко лица, като един от мъжете, 25-годишен русенец, във видимо нетрезво състояние е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като на публично място започнал да отправя непристойни изрази и обидни квалификации, а освен това си позволил да нападне и да удари в тялото един от полицейските служители.

Нарушителят е бил задържан от полицаите, като при задържането е оказал съпротива. Случаят е документиран по описа на Второ РУ, заведено е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.  


На 30 ноември вечерта екип на полицията е бил пратен на сигнал за нарушаване на реда и скандал в заведение в русенския квартал „Здравец“. От там във Второ РУ униформените са отвели 37-годишен мъж за изясняване и документиране на сигнала за извършената хулиганска проява в заведението.

В районното мъжът продължил да се държи грубо, агресивно и цинично, като обиждал, псувал и заплашвал с убийство полицейските служители, а освен това ритнал и изкъртил в долната част врата на кабинет. Случаят е документиран по описа на Второ РУ, образувано е досъдебно производство и се разследва. Мъжът е задържан.

 
Печатни издания

  

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати