Зам.-кметът Недев към почистваща фирма в Русе: „Връщам ви на обекта, за да почистите за своя сметка“

Русенци питат
16.12.2019 | 17:34 ч.

Вчера в социалните мрежи беше публикуван клип, на който се вижда как служител от почистваща фирма в Русе мете листата по бул. „Придунавски“ и след това изсипва съдържанието през оградата, вместо в чувал.

В тази връзка днес в присъствието на кмета Пенчо Милков заместник-кметът по комунални дейности Димитър Недев заедно с директора на дирекция „Екология и транспорт“ Георги Игнатов и началника на отдел „Екология“ Василена Николова се срещнаха с управителя на почистващата района фирма „РПС–Русе-Пъблик Сървисиз“ Андриан Лазаров.

„Недопустимо е да не се спазват коректно ангажиментите. Трябва да почистите отново за своя сметка и да засилите контрола над служителите си“, заяви  Недев. Лазаров увери, че още утре булевардът ще бъде почистен и ще направи необходимото, за да не се повтарят подобни случаи.

Коментирай

Пионерче
17.12.2019 | 11:27 ч.
Другарко, обещавам повече да не правя така
Стоян
16.12.2019 | 23:10 ч.
Трябва да се глоби тази фирма, не само да се мъмри ! Затова няма да се оправим, защото никой не бива наказан и всеки бяга от отговорност ! За всичко има виновни и те винаги се знаят кои са, просто остават безнаказани и затова безчинстват ????
Константин
16.12.2019 | 18:05 ч.
Уверен съм,че местните прокурори и съдии ще почистят много пи-съвестно! Поне с нещо да заслужат бонуси..а и да свикват с новата си работа!
 
Печатни издания

  

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати